dissabte, 5 de novembre del 2016

Menú del cap de setmana del 4 al 6 de novembre


Primers plats
·     Croquetes casolanes de mill i albergínia (conté ou i gluten)
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols i all i julivert
·     Amanida de formatges del Montseny i fruita

Segons plats
·       Mitjana a la brasa amb acompanyament
·       Rodó de vedella marinat sobre un llit de patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Mel i mató de vaca (conté llet)
·       Flamets de coco amb xocolata amb llet de soja
·       Pinya natural amb crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 21 d’octubre del 2016

Menú del cap de setmana del 21 al 23 de agost


Primers plats
·     Crep de verdures amb barreja de bolets (conté llet de soja, ou i maizena)
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols i all i julivert
·     Croquetes de cereals amb bolets i acompanyament (conté ou i pa ratllat)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb salsa de ceps
·       Canelons amb bolets gratinats
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Cons amb crema pastissera (conté maizena, ou i llet
·       Pastís de formatge (conté lactosa, ou i farina)
·       Crema de taronja sense llet ni sucre (conté ou i maizena)

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 14 d’octubre del 2016

Menú del cap de setmana del 14 al 16 de octubre


Primers plats
·     Coca del Mossèn de Folgueroles amb escalivada
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga
·     Farcell de milfulles amb cereals i verdures

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Pollastre rostit amb trompetes de la mort
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Mel i mató (conté llet)
·       Crep de soja amb codony
·       Gelat de vainilla amb crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

dimarts, 11 d’octubre del 2016

Menú del dia 12 d'octubre

Primers plats
·     Torrades del Mossèn de Folgueroles amb escalivada
·     Pissarra de formatges amb melmelada
·     Amanida amb codony i poma

Segons plats
·       Canelons de mill i verdures gratinats
·       Xai farcit amb prunes
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre amb arròs i ceba)

Postres
·       Tiramisú amb gelat
·       Pastís de formatge
·       Crep de soja amb xocolata

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 7 d’octubre del 2016

Meú del cap de setmana del 7 al 9 de octubre


Primers plats
·     Amanida amb formatge de cabra i fruits vermells
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga
·     Pebrots farcits de faves amb acompanyament de carbassa

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Brotxetes de xai adobades
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre amb arròs i ceba)

Postres
·       Flam de soja amb coco
·       Trufes tres gustos
·       Crep de melmelada

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 30 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 30 de setmebre al 2 de octubre


Primers plats
·     Amanida amb cruixent de pasta filo i fruits secs
·     Coca del Mossèn de Folgueroles  amb escalivada i tonyina
·     Pissarra de formatges del Montseny amb poma

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat i xips casolanes
·       Pollastre rostit  amb salsa de rossinyols i didal d’arròs(conté maizena)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre amb arròs i ceba)

Postres
·       Crep amb xocolata calenta
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla
·       Pinya natural amb crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 23 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 23 al 25 de setembre


Primers plats
·     Amanida amb pasta filo, tonyina i formatges del Montseny (conté farina i llet)
·       Canelons de verdures gratinats (col, pastanaga, carbassó, ceba i albergínia) (conté llet i gluten)
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga i vinagre d’arròs

Segons plats
·       Cuixa d’ànec confitada acompanyat amb confit de tomàquet i ceba
·       Mitjana de vedella amb salsa de rossinyols (conté maizena)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre amb arròs i ceba)

Postres
·       Crep amb xocolata
·       Trufes tres xocolates
·       Tall de gelat de vainilla i crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€