divendres, 21 d’octubre del 2016

Menú del cap de setmana del 21 al 23 de agost


Primers plats
·     Crep de verdures amb barreja de bolets (conté llet de soja, ou i maizena)
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols i all i julivert
·     Croquetes de cereals amb bolets i acompanyament (conté ou i pa ratllat)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb salsa de ceps
·       Canelons amb bolets gratinats
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Cons amb crema pastissera (conté maizena, ou i llet
·       Pastís de formatge (conté lactosa, ou i farina)
·       Crema de taronja sense llet ni sucre (conté ou i maizena)

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

1 comentari: