Carta






                                               PLATS PRIMERS
AMANIDA VERDA………………………………………………………………….…6.50 (o)
AMANIDA CATALANA……………………………………………………………...7.75 (o)
ESPÀRRECS BLANCS AMB MAIONESA.…………………………………....6.50 (o)
ESPÀRRECS VERDS A LA BRASA…..…..…………………………………......8.75 (f.s)
TORRADES AMB PERNIL SERRÀ..……………………………………….…….8.90 (g)
ENTRAMÈS CAN TRAVERIA………………………………………………..…….7.80
ESCALIVADA…………………………………………………………………………….7.50 (o)
ESQUEIXADA DE BACALLÀ..………………………………………………….….7.50 (p)
EMPEDRAT AMB MONGETES DE SANTA PAU……….…………………7.90 (ll)
CARPACCIO DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET I OLIVADA……………9.50 (p)
CANALONS DE CARN CAN TRAVERIA……………………………………...6.90 (g,ll)
CANALONS D`ESPINACS CAN TRAVERIA………………………………….6.90 (g,ll)
OUS AL PLAT AMB TOMÀQUET I ESCALIVADA………………………..7.10
OUS AL PLAT AMB TOMÀQUET I PERNIL SERRÀ……………………..7.10
CARGOLS GUISATS…………………………………………………………………8.90 (fs)
CARGOLS A LA VINAGRETA……………………………………………….……6.95
TRUITA AL GUST …………………………………….……………………………..7.10 (o)
PLAT PATATES…………………………………………………………………….…3.50
PLAT MONGETES ………………………………………………………………….4.00


                             (o) ou   (ll) llet   (fs) fruits secs   (m) maizena   (g) gluten   (p)peix
                                
                                CARNS A LA BRASA
XAI LLETÓ ……………….…………….…………………………………….…….…..….9.15
COSTELLES I MITJANES  DE XAI..…………….……………………………….….12.30
BOTIFARRA BLANCA ……………….………………………………………….….....7.00
BOTIFARRA NEGRE ……………….……………………………………………….....7.00
LLOM DOS COLORS……………………………………………………………….…..6.50
MITJANA DE VADELLA ………………………………………….……………….…10.00
QUART DE CONILL …………………………………………………………...….…..7.90
QUART DE POLLASTRE ………………..…………………………………..….……7.80
ENTRCOT ( VADELLA DE GIRONA)……………………………………………(A PES)
GRAELLADA DE CARN……………………………………………………..……….12.50
PEUS DE PORC  A LA BRASA AMB ALL I OLI GRATINAT…………......8.30 (o)
                                        ELABORATS
VADELLA MARINADA SOBRE LLIT DE PATATES…………………..…….7.70
POLLASTRE ROSTIT AMB PRUNES…………………………………….……..7.95 (m)
ESPATLLA DE XAI LLETÓ AL FORN…………………………………….…….10.75
CUIXA D`ÀNEC CONFITAT……………………………………………….…...….8.30
                                             PEIX
BACALLÀ AMB MEL…………………………………………………………..….12.50
BACALLÀ AMB ALL I OLI GRATINAT……………………………………...12.50 (o)
*ELS ACOMPANYAMENTS DELS PLATS A LA BRASA PODEN SER DE PATATES, MONGETES, AMANIDA O ESCALIVADA*
                                                                            (o) ou   (m) maizena 


                            POSTRES CASOLANS

FLAM D´OU….………………………………………………………………………..…..3.50 (o)
FLAM D´OU AMB NATA………….………………………………………….…..…..4.10 (o)
CREMA CATALANA………………………………………………………….……….…4.20 (o,m)
SUC DE TARONJA NATURAL……………………………………………….…….…4.00
TRUFES DE XOCOLATA NEGRE……………………………………………….…...4.90 (ll)
TRUFES DE XOCOLATA NEGRE AMB NATA…………………………...…....5.90 (ll)
SORBET DE LLIMONA………………………………………………………………….4.00 (o)
MUSIC AMB VI BÓ…………………………………………………………….….…....5.00
                                       GELATS
VALENCIÀ…………………………………………………………………………………..5.50 (o,ll)
GELAT AMB XOCOLATA CALENTA………………………………………….…..4.20 (ll)
CREP (NUTELLA O MELMELADA)…………………………………………........4.10 (ll,o)
CREP AMB GELAT I XOCOLATA CALENTA………………………………..…..5.50 (ll,o)
TARTA AL WHISKY………….……………………………………………………..…….5.50 (ll)
TALL DE GELAT………………………………………………………………………......3.00 (ll
IRLANDÉS……………………………………………………………………….……….….5.50 (ll)
ESCOCÈS………………………………………………………………………………..……5.50 (ll)

La llet que fem servir per fer postres casolans es llet sense lactosa i els creps llet de soja
                                        (o) ou   (ll) llet   (fs) fruits secs   (m) maizena  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada