divendres, 23 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 23 al 25 de setembre


Primers plats
·     Amanida amb pasta filo, tonyina i formatges del Montseny (conté farina i llet)
·       Canelons de verdures gratinats (col, pastanaga, carbassó, ceba i albergínia) (conté llet i gluten)
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga i vinagre d’arròs

Segons plats
·       Cuixa d’ànec confitada acompanyat amb confit de tomàquet i ceba
·       Mitjana de vedella amb salsa de rossinyols (conté maizena)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre amb arròs i ceba)

Postres
·       Crep amb xocolata
·       Trufes tres xocolates
·       Tall de gelat de vainilla i crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada