divendres, 30 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 30 de setmebre al 2 de octubre


Primers plats
·     Amanida amb cruixent de pasta filo i fruits secs
·     Coca del Mossèn de Folgueroles  amb escalivada i tonyina
·     Pissarra de formatges del Montseny amb poma

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat i xips casolanes
·       Pollastre rostit  amb salsa de rossinyols i didal d’arròs(conté maizena)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre amb arròs i ceba)

Postres
·       Crep amb xocolata calenta
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla
·       Pinya natural amb crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada