divendres, 7 d’octubre del 2016

Meú del cap de setmana del 7 al 9 de octubre


Primers plats
·     Amanida amb formatge de cabra i fruits vermells
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga
·     Pebrots farcits de faves amb acompanyament de carbassa

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Brotxetes de xai adobades
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre amb arròs i ceba)

Postres
·       Flam de soja amb coco
·       Trufes tres gustos
·       Crep de melmelada

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 30 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 30 de setmebre al 2 de octubre


Primers plats
·     Amanida amb cruixent de pasta filo i fruits secs
·     Coca del Mossèn de Folgueroles  amb escalivada i tonyina
·     Pissarra de formatges del Montseny amb poma

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat i xips casolanes
·       Pollastre rostit  amb salsa de rossinyols i didal d’arròs(conté maizena)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre amb arròs i ceba)

Postres
·       Crep amb xocolata calenta
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla
·       Pinya natural amb crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 23 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 23 al 25 de setembre


Primers plats
·     Amanida amb pasta filo, tonyina i formatges del Montseny (conté farina i llet)
·       Canelons de verdures gratinats (col, pastanaga, carbassó, ceba i albergínia) (conté llet i gluten)
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga i vinagre d’arròs

Segons plats
·       Cuixa d’ànec confitada acompanyat amb confit de tomàquet i ceba
·       Mitjana de vedella amb salsa de rossinyols (conté maizena)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre amb arròs i ceba)

Postres
·       Crep amb xocolata
·       Trufes tres xocolates
·       Tall de gelat de vainilla i crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 16 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 16 al 18 de Setembre

Primers plats
·       Amanida amb tonyina i seitons 
·       Pissarra de formatges
·       Amanida amb fruita i fruits secs

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat (conté ou)
·       Mitjana de vedella
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Crep de soja amb melmelada
·       Trufes 3 xocolates (conté llet)
·       Mus de llimona (conté llet)
-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 2 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 2 al 4 de setembre

Primers plats
·       Amanida de formatges del Montseny i fruits secs
·       Carpaccio de bacallà
·       Torrades del mossèn amb escalivada  

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat acompanyat de patates i monjetes
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Pinya amb crema cremada
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 26 d’agost del 2016

Menú de la Festa Major del Montseny 2016


Pica-pica

Primers plats
·       Amanida amb voquerons, bacallà i anxoves
·       Coca del mossèn amb escalivada
·       Amanida amb formatges del Montseny

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Pollastre amb salsa de ceps
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

Postres
·       Tiramisú
·       Flam de pastanaga
·       Pastís de trufa casolà
-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     20€

divendres, 12 d’agost del 2016

Menú del cap de setmana del 12 al 15 de agost

Primers plats
·       Pissarra de formatges del Montseny amb torrades de pà rústic (conté llet de cabra i farina)
·       Crep de soja amb verdures i salsa de fruits secs (conté fruit-secs, ou, maizena i llet de soja)
·       Amanida amb fruita i sèsam

Segons plats
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Botifarra esparracada amb all i oli de pèsols gratinat (conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Tiramissu (conté mascarpone i llet)
·       Tocinet de cel
·       Tirabuixo de crema pastissera (conté farina, ou i llet)
-Tots els postres són cassolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€