divendres, 12 d’agost del 2016

Menú del cap de setmana del 12 al 15 de agost

Primers plats
·       Pissarra de formatges del Montseny amb torrades de pà rústic (conté llet de cabra i farina)
·       Crep de soja amb verdures i salsa de fruits secs (conté fruit-secs, ou, maizena i llet de soja)
·       Amanida amb fruita i sèsam

Segons plats
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Botifarra esparracada amb all i oli de pèsols gratinat (conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Tiramissu (conté mascarpone i llet)
·       Tocinet de cel
·       Tirabuixo de crema pastissera (conté farina, ou i llet)
-Tots els postres són cassolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada