divendres, 29 de desembre del 2017

Menú del cap de setmana del 29 al 31 de desembre


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escaliada (pebrot, albergínia i seitó) (conté farina)
·      Amanida amb fruita i formatge de cabra

Segons plats
·       Pollastre rostit amb gambes
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crep amb melmelada
·       Flams de Xixona
·       Pinya natural amb crema cremada

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada