dissabte, 20 de gener del 2018

Menú del cap de setmana del 19 al 21 de gener

Primers plats
·      Pissarra de formatges de cabra acompanyat amb torrades i melmelada de poma amb canyella
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet

Segons plats
·       Brotxeta de xai adobada amb mostassa i mel
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Trufes de xocolata negre
·       Crep de melmelada
·       Crema blanca amb gelat de vainilla

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada