dissabte, 23 de desembre del 2017

Menú del cap de setmana del 22 al 24 de desembre

         Primers plats
·      Amanida amb poma i formatge de cabra
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada (pebrot, albergínia i ceba) (conté farina)
·      Calçots arrebossats

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Pinya natural amb crema cremada
·       Crep amb melmelada o xocolata
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada