dissabte, 7 d’abril del 2018

Menú del cap de setmana del 6 al 8 d'abril



Primers plats
·      Calçots arrebossats amb farina de cigrons i salsa romesco casolana (conté ou i ametlles)
·      Carxofes a la brasa amb salsa de vinagreta i panxeta
·      Amanida de bacallà amb mongetes de santa pau(conté ou)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Cuixa d’ànec confitat amb melmelada
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Pinya amb crema cremada (conté llet, maizena i ou)
·       Crep de xocolata (conté llet, ou i maizena)
·       Maduixes amb suc de taronja

-Tots els postres són casolans

divendres, 23 de març del 2018

Menú del cap de setmana del 23 al 25 de març


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb farina de cigrons i salsa romesco casolana (conté ou, farina, ametlles)
·      Lassanya de verdures i bolets (conté formatge ratllat)
·      Amanida Can Traveria amb formatge de cabra (conté ou)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Trufes casolanes de xocolata negre (conté llet)
·       Crema de Xixona amb xocolata (conté fruits secs i llet)
·       Maduixes amb suc de taronja

-Tots els postres són casolans

divendres, 16 de març del 2018

Menú del cap de setmana del 16 al 18 de març


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (conté ou, farina, ametlles)
·      Crep de verdures amb salsa d’espàrrecs (conté ou, maizena i llet sense lactosa
·      Carxofes al forn amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Cuixetes d’ànec confitades amb melmelada de fruites vermelles
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Tocinets de cel (conté ou)
·       Crema de Xixona amb xocolata (conté fruits secs i llet)
·       Pastís de poma amb canyella (conté farina i llet)  

-Tots els postres són casolans

 



divendres, 9 de març del 2018

Menú del cap de setmana del 9 al 11 de març


 Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (ou, farina, ametlles)
·      Torrades amb escalivada, formatge de cabra i ou
·      Carxofes al forn amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla
·       Crep de xocolata
·       Crema blanca

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

divendres, 2 de març del 2018

Menú del cap de setmana del 2 al 4 de març


proposta_logo_definitiu
Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (ou, farina, ametlles)
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada ,ou dur (conté glúten)
·      Carxofes al forn amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema de Xixona amb xocolata (conté llet i fruits secs)
·       Tocinet de cel (conté ou)
·       Cons amb crema pastissera (conté llet sense lactosa, maizena i ou)

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 
 




divendres, 16 de febrer del 2018

Menú del cap de setmana del 16 al 18 de febrer

Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (ou, farina, ametlles)
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada i ou dur i formatge de cabra calent
·      Carxofes al forn amb sal de ceps

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb salsa
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat acompanyades de mongetes de Santa Pau i patates fregides
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Tocinets de cel
·       Crema blanca amb gelat de vainilla
·       Suc de taronja amb maduixes

-Tots els postres són casolans

divendres, 9 de febrer del 2018

Menú del cap de setmana del 9 al 11 de febrer

Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (ou, farina, ametlles)
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada i ou dur
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crep de soja amb melmelada i xocolata
·       Trufes de xocolata negre (conté llet)
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla


-Tots els postres són casolans