divendres, 2 de desembre del 2016

Menú del cap de setmana del 2 al 4 de desembre

Primers plats
·     Carxofes al forn
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet
·     Espàrrecs verds saltejats amb rossinyols

Segons plats
·       Timbal de pit de gall d’indi amb ceba caramel·litzada
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Crema de taronja amb xocolata
·       Mil fulls de pinya amb crema cremada
·       Mel i mató

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 25 de novembre del 2016

Menú del cap de setmana del 25 al 27 de novembre

Primers plats
·     Canelons de verdures
·     Amanida amb cruixent de pasta filo i vinagreta de mostassa
·     Espàrrecs verds amb pernil arrebossats

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, llom, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Blanc de reus
·       Crema de taronja sense llet ni sucre (estèvia)
·       Flamets de mató

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 18 de novembre del 2016

Menú del cap de setmana del 18 al 20 de novembre


Primers plats
·     Pissarra de formatges amb cap de senglar
·     Carpaccio de bacallà
·     Saltejat d’espàrrecs verds i rossinyols

Segons plats
·       Mandonguilles de senglar amb patates i pèsols
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, llom, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Tall de gelat amb crema
·       Pomes al forn amb suc de taronja i canyella
·       Mel i mató (conté llet)

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 11 de novembre del 2016

Menú del cap de setmana del 11 al 13 de novembre


Primers plats
·     Amanida amb tonyina i formatges de cabra gratinat
·     Croquetes de espinacs i mill acompanyat amb cons de salsa romesco (conté ou i gluten)
·     Saltejat d’espàrrecs verds i rossinyols

Segons plats
·       Pollastre rostit amb castanyes (conté fruits secs)
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat i patates amb herbes provençals (conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Pastís de crema amb poma (conté ou i gluten)
·       Tocinets de cel (conté ou)
·       Mel i mató (conté llet)

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

dissabte, 5 de novembre del 2016

Menú del cap de setmana del 4 al 6 de novembre


Primers plats
·     Croquetes casolanes de mill i albergínia (conté ou i gluten)
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols i all i julivert
·     Amanida de formatges del Montseny i fruita

Segons plats
·       Mitjana a la brasa amb acompanyament
·       Rodó de vedella marinat sobre un llit de patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Mel i mató de vaca (conté llet)
·       Flamets de coco amb xocolata amb llet de soja
·       Pinya natural amb crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 21 d’octubre del 2016

Menú del cap de setmana del 21 al 23 de agost


Primers plats
·     Crep de verdures amb barreja de bolets (conté llet de soja, ou i maizena)
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols i all i julivert
·     Croquetes de cereals amb bolets i acompanyament (conté ou i pa ratllat)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb salsa de ceps
·       Canelons amb bolets gratinats
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Cons amb crema pastissera (conté maizena, ou i llet
·       Pastís de formatge (conté lactosa, ou i farina)
·       Crema de taronja sense llet ni sucre (conté ou i maizena)

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 14 d’octubre del 2016

Menú del cap de setmana del 14 al 16 de octubre


Primers plats
·     Coca del Mossèn de Folgueroles amb escalivada
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga
·     Farcell de milfulles amb cereals i verdures

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Pollastre rostit amb trompetes de la mort
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Mel i mató (conté llet)
·       Crep de soja amb codony
·       Gelat de vainilla amb crema cremada

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€