divendres, 11 de novembre del 2016

Menú del cap de setmana del 11 al 13 de novembre


Primers plats
·     Amanida amb tonyina i formatges de cabra gratinat
·     Croquetes de espinacs i mill acompanyat amb cons de salsa romesco (conté ou i gluten)
·     Saltejat d’espàrrecs verds i rossinyols

Segons plats
·       Pollastre rostit amb castanyes (conté fruits secs)
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat i patates amb herbes provençals (conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Pastís de crema amb poma (conté ou i gluten)
·       Tocinets de cel (conté ou)
·       Mel i mató (conté llet)

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada