divendres, 1 d’abril del 2016

Menú del 1 al 3 d´Abril


          Primers plats
  • Pissarra de formatges del Montseny amb torrades
  • Espàrrecs verd amb pernil arrebossats amb ferina de cigrons
  • Amanida amb mongetes del ganxet i bacallà

 Segons plats
  • Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
  • Mitjana de vadella (200g) amb salsa al pebre
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
  • Crep amb melmelada o xocolata
  • Assortit de flams ( caramel, xocolata i cafè)
  • Crema taronja no conté llet ni sucre (conté ou i maizena)

Pa, pa torrat,vi i aigua inclòs 18,00

dijous, 24 de març del 2016

Menú de la setmana santa


          Primers plats
  • Amanida freda de cigrons petits amb bacallà (conté ou)
  • Crep de verdures amb salsa de pèsols (conté llet, ou i maizena)
  • Varietat de enciam amb tonyina i seitó

 Segons plats
  • Bacallà amb panses i ou dur (conté farina i ou)
  • Bacallà amb mel o gratinat amb all i oli
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, cansalada, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
  • Maduixes macerades amb el seu suc
  • Pinya natural amb crema cremada
  • Suc de taronja natural amb gelat de vainilla

Pa, pa torrat,vi i aigua inclòs 21,50€

divendres, 18 de març del 2016

Menú del cap de setmana del 18 al 20 de març

  
          Primers plats
  • Cigrons estofats amb calamars
  • Amanida amb formatges del Montseny i fruits secs (conté llet i fruits secs)
  • Carxofes del Maresmae al forn

 Segons plats
  • Brotxeta de xai adobada a la brasa amb mongetes de Santa Pau i cansalada (conté espècies)
  • Mitjana de vedella amb salsa al pebre (conté lactosa)       
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
  • Flam de cafè amb xocolata i gelat de vainilla (conté llet)
  • Crep amb melmelada (conté ou)
  • Maduixes amb suc de taronja o nata
Pa, pa torrat,vi i aigua inclòs 18€

divendres, 4 de març del 2016

Menú del cap de setmana del 4 al 6 de març


          Primers plats
  • Lasanya de verdures (conté llet)
  • Sopa de pasta amb pilota (conté gluten i ou)
  • Calçots arrebossats amb farina de soja i salsa romesco (conté ou i fruits secs)

 Segons plats
  • Crep d’arròs i vedella amb salsa al pebre
  • Pollastre amb ceba caramel·litzada
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
  • Crep de crema (conté ou i maizena)
  • Crema de taronja (sense llet ni sucre)
  • Pinya amb crema cremada (conté maizena, ou i llet)
Pa, pa torrat,vi i aigua inclòs 18€
Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (aigua i postra inclòs):
·         Plat combinat ( ou ferrat , botifarra o llom i patates)
 


divendres, 5 de febrer del 2016

Menú del cap de setmana del 5 al 7 de febrer





  • Carxofes al forn
  •  Torrades del mossèn de Folgueroles amb escalivada i formatge de cabra calent (conté farina, ou i llet)
  •  Calçots arrebossats amb salsa romesco (conté farina de cigrons, ou i fruits secs)

  • Segons plats

    • Farcellets de vedella amb col i salsa de llenties taronjes (conté maizena i ou)
    • Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
    • Graellada de carn a la brasa (xai, pollastre, conill , botifarra blanca i botifarra negre)


      Postres
    • Pinya amb crema cremada (conté maizena i ou)
    • Crep de soja amb melmelada (conté llet de soja , ou i maizena)
    • Suc de taronja amb gelat (conté llet)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 15 de gener del 2016

    Menú del cap de setmana del 15 al 17 de gener




  •  Amanida amb fruita i formatge del Montseny (conté llet de cabra)
  •  Lassayna de verdures amb formatge gratinat (conté llet)
  •  Calçots amb salsa romesco ( conté fruit-secs)

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre
    • Botifarra esparracada amb all i oli
    • Graellada de carn a la brasa (xai, pollastre, conill , botifarra blanca i botifarra negre)


      Postres
    • Pinya natural amb crema cremada (conté llet, ou, maizena)
    • Crep de soja amb melmelada (conté llet de soja , ou i maizena)
    • Delicies de llimona (conté iogurt de soja i llet condensada)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 8 de gener del 2016

    Menú del cap de setmana del 8 al 10 de gener



  •  Torrades del mossèn de Folgueroles amb escalivada (conté farina)
  •  Pissarra de formatges del Montseny amb melmelada de poma i figues (conté llet de cabra)
  •  Amanida de mongetes de Santa Pau amb seitons

  • Segons plats

    • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada (conté espècies)
    • Brotxeta de xai adobada amb acompanyament (conté espècies)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Crep de soja amb gelt de nata o vainilla (conté llet i maizena)
    • Flam de coco amb trufetes (conté llet)
    • Pinya amb crema cremada (conté llet i maizena)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs