divendres, 8 de gener del 2016

Menú del cap de setmana del 8 al 10 de gener



  •  Torrades del mossèn de Folgueroles amb escalivada (conté farina)
  •  Pissarra de formatges del Montseny amb melmelada de poma i figues (conté llet de cabra)
  •  Amanida de mongetes de Santa Pau amb seitons

  • Segons plats

    • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada (conté espècies)
    • Brotxeta de xai adobada amb acompanyament (conté espècies)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Crep de soja amb gelt de nata o vainilla (conté llet i maizena)
    • Flam de coco amb trufetes (conté llet)
    • Pinya amb crema cremada (conté llet i maizena)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada