divendres, 4 de març del 2016

Menú del cap de setmana del 4 al 6 de març


          Primers plats
  • Lasanya de verdures (conté llet)
  • Sopa de pasta amb pilota (conté gluten i ou)
  • Calçots arrebossats amb farina de soja i salsa romesco (conté ou i fruits secs)

 Segons plats
  • Crep d’arròs i vedella amb salsa al pebre
  • Pollastre amb ceba caramel·litzada
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
  • Crep de crema (conté ou i maizena)
  • Crema de taronja (sense llet ni sucre)
  • Pinya amb crema cremada (conté maizena, ou i llet)
Pa, pa torrat,vi i aigua inclòs 18€
Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (aigua i postra inclòs):
·         Plat combinat ( ou ferrat , botifarra o llom i patates)
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada