divendres, 18 de desembre del 2015

Menú del cap de setmana del 18 al 20 de desembre





  •  Amanida amb fruita, tonyina i seitó
  •  Crep de verdures amb crema de carbassa
  •  Pissarra de formatges del Montseny

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa de ceba
    • Pollastre rostit i botifarra rostida amb pipes de gira-sol, pansa i carbassa
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Crema cremada amb pinya natural 
    • Trufes artesanes
    • Crep de soja

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 11 de desembre del 2015

    Menú del cap de setmana del 11 al 13 de desembre








  •  Rosa de pasta filo amb verdures i salsa de poma (conté farina)
  •  Calçots arrebossats amb salsa romesco
  •  Amanida amb tonyina, boqueró, baies de gogi i sobrassada calenta

  • Segons plats

    • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada
    • Crep de vedella amb rossinyols (conté maizena i soja)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Assortit de formatges del Montseny amb poma
    • Crema de llimona i trufetes
    • Pinya amb crema catalana cremada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 27 de novembre del 2015

    Menú del cap de setmana del 4 al 6 de desembre




  •  Coca del Mossèn de Folguerles amb ceba, pebrot, albergínia i calçot escalivat a la brasa (conté farina)
  •  Pissarra de formatges del Montseny, fuet i llnganissa de senglar (conté llet)
  •  Carxofes al forn amb pernil (poden ser sense pernil per als vegetarians)

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre i patates
    • Canalons de carn amb verdures i cama-secs (conté llet i farina)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Gelat de vainilla amb crema cremada (conté llet, ou i maizena)
    • Crep casolà de melmelada, xocolata o gelat (conté soja, ou i maizena)
    • Crema de taronja sense llet ni sucre (conté ou)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 20 de novembre del 2015

    Menú del cap del senglar del 20 al 22 de novembre


  •   Torrades amb embotit de senglar
  •  Pissarra de formatges del Montseny
  •  Carxofes al forn farcides de pernil

  • Segons plats

    • Mandonguilles de senglar amb pèsols
    • Civet de senglar amb carlets i patates
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i senglar)


      Postres
    • Pinya amb crema cremada
    • Crep de melmelada
    • Flamets de soja i de coco

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 13 de novembre del 2015

    Menú del cap de setmana del 13 al 15 de novembre


  •   Crep de verdures i rossinyols
  •  Carxofes al forn farcides amb pernil
  •  Amanida de cigrons amb formatges del Montseny

  • Segons plats

    • Pollastre amb castanyes
    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Timbal de crema cremada
    • Crep de melmelada
    • Flam de soja casolà

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 6 de novembre del 2015

    Menú del 6 al 8 de novembre


  •   Amanida de mongetes i bacallà


  •  Cigrons estofats amb espinacs i calamars
  •  Coca del Mossèn de Folgueroles amb embotit i formatges de Can Gorgs
  • Segons plats

    • Civet de senglar del Montseny
    • Cabrit arrebossat amb patates cassolanes
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Pinya natural amb crema catalana cremada
    • Crema cremada amb gelat de vainilla
    • Crep de soja amb melmelada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 30 d’octubre del 2015

    Menú del cap de setmana del 30 al 1 d'octubre






  • Pissarra de pormatges amb torrades (conté llet i farina)
  • Torrades de coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada feta a la brasa (conté farina)
  • Brotxeta de verdures a la brasa amb salsa romesco (conté fruits secs)

  • Segons plats
    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre
    • Pollastre amb castanyes (conté fruits secs)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Flam bicolor amb llet de soja i xocolata
      • Mató amb codony
      • Crep amb melmelada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs