divendres, 11 de desembre del 2015

Menú del cap de setmana del 11 al 13 de desembre








  •  Rosa de pasta filo amb verdures i salsa de poma (conté farina)
  •  Calçots arrebossats amb salsa romesco
  •  Amanida amb tonyina, boqueró, baies de gogi i sobrassada calenta

  • Segons plats

    • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada
    • Crep de vedella amb rossinyols (conté maizena i soja)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Assortit de formatges del Montseny amb poma
    • Crema de llimona i trufetes
    • Pinya amb crema catalana cremada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada