divendres, 27 de novembre del 2015

Menú del cap de setmana del 4 al 6 de desembre




  •  Coca del Mossèn de Folguerles amb ceba, pebrot, albergínia i calçot escalivat a la brasa (conté farina)
  •  Pissarra de formatges del Montseny, fuet i llnganissa de senglar (conté llet)
  •  Carxofes al forn amb pernil (poden ser sense pernil per als vegetarians)

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre i patates
    • Canalons de carn amb verdures i cama-secs (conté llet i farina)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Gelat de vainilla amb crema cremada (conté llet, ou i maizena)
    • Crep casolà de melmelada, xocolata o gelat (conté soja, ou i maizena)
    • Crema de taronja sense llet ni sucre (conté ou)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada