divendres, 2 d’agost del 2019

Menú del cap de setmana del 2 al 4 d'agost


Primers plats
·      Sopa de meló amb virutes de pernil serrà (conté llet soja)
·     Pissarra de formatges de cabra amb melmelada de tomàquet i torradetes sense gluten
·      Crep de soja i farina d’espelta amb verdures acompanyat amb salsa de carabassa (conté ou)

Segons plats
·       Cuixa d’ànec confitat amb peres i confitura de fruits vermells
·       Mitjana de vedella de Girona amb patates al caliu
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill i botifarra blanca)
      
Postres         
·                      Assortit de flamets de xocolata, cafè i xixona    (conté ou, soja i fruits secs)
·                      Suc de taronja amb gelat de vainilla (conté lactosa) 
·                       Crema catalana amb pinya natural (conté maizena, ou i llet sense lactosa)
                       

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada