dissabte, 20 de juliol del 2019

Menú del cap de setmana del 19 al 21 de juliol


Primers plats
·      Canelons d’espinacs (conté llet i gluten)
·     Pissarra de formatges de cabra amb melmelada  
·      Torrades amb escalivada, ou dur i seitons (conté gluten)

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat i patates al caliu  (conté ou)
·       Crep de soja amb verdures i salsa de pèsols (conté espelta, ou)
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, llom, botifarra negre, botifarra blanca)
      
Postres
·                      Sorbet de llimona amb un toc àcid (conté ou)
·                      Copa de crema blanca amb gelat de turró (conté ou, maizena i soja)  
·                       Crema cremada amb gelat de vainilla (conté maizena, ou i llet sense lactosa)
                        

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada