divendres, 5 de juliol del 2019

Menú del cap de setmana del 5 al 7 de juliol


                                                       
Primers plats
·      Sopa de meló amb virutes de pernil  serrà
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·     Torrades amb escalivada (pebrot, ceba i albergínia) amb seitons i ou dur (conté gluten)

Segons plats
·       Pollastre rostit amb ceba, alls tendres i herbes aromàtiques
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·                      Gelat de vainilla amb crema catalana cremada (conté lactosa, maizena i ou)
·                      Flamet de Jijona i xocolata amb gelat de torró (conté soja i fruits secs)  
·                       Crep de soja amb melmelada de fruits del bosc i xocolata calenta (conté soja, margarina, ou i farina d’espelta)
                        

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria 

divendres, 28 de juny del 2019

Menú cap de setmana del 28 al 30 de Juny


Primers plats
·      Sopa de meló amb virutes  de pernil  serra
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Mandonguilles de vedella de Girona amb pèsols
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·                      Sorbet de llimona amb un toc àcid (ou)
·                      Flamet de cafè amb gelat de jijona (llet i fruits secs)  
·                       Crema cremada amb pinya natural (maizena, ou i llet sense lactosa)

divendres, 21 de juny del 2019

Menú cap de setmana del 21 al 23 de juny


Primers plats
·      Musclos al vapor o a la marinera
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes (bolets) 
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Gelat de vainilla amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Sorbet de llimona (conté lactosa)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

divendres, 14 de juny del 2019

Menú del cap de setmana del 14 al 16 de juny


Primers plats
·      Amanida amb mongetes de Santa Pau i fruita
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb patates i ceba
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Gelat de vainilla amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Sorbet de llimona (conté lactosa)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

dissabte, 8 de juny del 2019

Menú del cap de setmana del 7 al 9 de juny


Primers plats
·      Torrades amb escalivada, seitó i formatge gratinat (conté ou)
·     Pissarra de formatges de cabra amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de meló amb pernil serrà  

Segons plats
·       Mandonguilles de vedella de Girona amb pèsols  ( conté gluten)
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Pinya natural amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Flam amb beguda de coco i cacau  (conté ou)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

dissabte, 18 de maig del 2019

Menú del cap de setmana del 17 al 19 de maig


Primers plats
·      Carxofes al forn
·     Pissarra de formatges de cabra, melmelada i torradetes(conté gluten)
·     Escalivada, seitó i tonyina (conté gluten)
.     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes (bolets)
·       Mitjana de vedella a la brasa  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
.       Canelons de espinacs ( conté gluten i lactosa i nou moscada)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)      
·       Crep casolà amb melmelada (conté farina d’espelta, ou, soja i margarina)
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla (conté lactosa)
.        Trufes de xocolata negre (conté lactosa)  si tens alguna intolerància o al·lèrgia a la lactosa disposem de unes trufes sense lactosa          

divendres, 10 de maig del 2019

Menú del cap de setmana del 10 al 12 de maig


Primers plats
·      Carxofes al forn
·     Pissarra de formatges de cabra, melmelada (conté gluten)
·      Torrades amb escalivada, seitó i tonyina (conté gluten)   

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes (boleta)
·       Mitjana de vedella a la brasa  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)      
·       Crep casolà amb melmelada (conté  lactosa )
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla (conté lactosa)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria