dissabte, 8 de juny del 2019

Menú del cap de setmana del 7 al 9 de juny


Primers plats
·      Torrades amb escalivada, seitó i formatge gratinat (conté ou)
·     Pissarra de formatges de cabra amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de meló amb pernil serrà  

Segons plats
·       Mandonguilles de vedella de Girona amb pèsols  ( conté gluten)
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Pinya natural amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Flam amb beguda de coco i cacau  (conté ou)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada