divendres, 27 de març del 2015

Menú del 27 al 29 de març


  •  Crema  de calçots amb salsa romesco i cruixent de pastanaga
  • Amanida amb fruits secs i bolets amb conserva casolana
  • Calçots amb salsa romesco

  • Segons plats

    •  Vedella marinada sobre un llit de patates
    • Botifarra esparracada amb formatge de cabra amb acompanyament de verdures
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Crep amb melmelada
    • Pinya amb crema cremada
    • Formatge del Montseny

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):

    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 20 de març del 2015

    Menú del cap de setmana del 20 al 22 de març


  • Taula de formatges del Montseny amb torrades
  • Amanida Santa ( mongetes de santa Pau, bacallà, tonyina, tomàquet i olives)
  • Calçots amb salsa romesco

  • Segons plats

    •  Cuixa de pollastre amb trompetes i un didal de arròs basmati
    • Brotxeta de a la brasa amb verdures
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Púding de cafè amb xocolata
    • Crep de soja amb cabell d'àngel
    • Pastís casolà de mel i mató

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):

    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 13 de març del 2015

    Menú del cap de setmana del 13 al 15 de març de 2015


     
  •  Crep de soja amb verdures i salsa de ceps
  • Amanida amb blat, dàtils, i tomàquets cherry
  • Calçots amb salsa romesco

  • Segons plats

    •  Civet de senglar
    •  Llom rostit amb cansalada,pinya i  amb suquet
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    •  Crema catalana amb pinya
    • Crep de soja amb melmelada
    • Flam de soja

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 6 de març del 2015

    Menú del cap de setmana del 6 al 8 de març


     
  • Sopa amb mandunguilletes i crostons 
  • Amanida amb fruita i fruits secs amb vinagreta de mel (maduixa, pinya, nous i avellanes)
  • Calçots amb salsa romesco

  • Segons plats

    •  Brotxeta de xai amb arròs basmati i salsa de ceps
    • Vedella marinada sobre un llit de patates
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    •  Crep de soja amb crema catalana i gelat de vainilla
    • Flam de soja
    • Pastís de mascarpone

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 27 de febrer del 2015

    Menú del cap de setmana del 27 febrer al 1 de març del 2015


  • Crep de verdures i all i oli negre gratinat
  • Calçots amb salsa romesco
  • Assortit de formatge amb trompetes  i confitura de figues


  • Segons plats

    •  Civet de senglar
    • Timbal de vedella amb ceva caramel·litzada
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    •  Crep de soja amb melmelada casolana
    • Pastís anglès de poma
    • Crema de taronja (sense llet ni sucre)
    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 20 de febrer del 2015

    Menú del 20 al 22 de febrer del 2015

    Primers plats
    • Espàrrecs verds amb gabardina ( pernil dolç i arrebossats, ou i farina)
    • Carpatccio de pinya amb serrà
    • Calçots amb salsa romesco casolana


    Segons plats

    •  Broxeta de gall d´indi amb acompanyament 
    • Vadella marinada sobre llit de patates
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
      Postres
    •  Crep de soja amb melmelada
    • Bunyols de quaresma ( poden ser fercits de crema)
    • Flam de soja amb gelat de nous
    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 13 de febrer del 2015

    Menú del cap de setmana del 13 al 15 de febrer

    Primers plats
    • Amanida amb fruita, dàtils i formatge amb vinagreta de maduixa
    • Torrades del mossèn amb escalivada i embotit
    • Calçots amb salsa romesco casolana

    Segons plats
    •  Timbal de gall d'indi  i ceba caramel·litzada 
    • Farcellet de quinoa i espàrrecs vers amb salsa d´espàrrecs
    • Graellada de carn amb acompanyament
      Postres
    •  Crep amb crema i pinya 
    • Crema de taronja no porta llet ni sucre
    • Flam de mato casola
    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.