divendres, 20 de març del 2015

Menú del cap de setmana del 20 al 22 de març


  • Taula de formatges del Montseny amb torrades
  • Amanida Santa ( mongetes de santa Pau, bacallà, tonyina, tomàquet i olives)
  • Calçots amb salsa romesco

  • Segons plats

    •  Cuixa de pollastre amb trompetes i un didal de arròs basmati
    • Brotxeta de a la brasa amb verdures
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Púding de cafè amb xocolata
    • Crep de soja amb cabell d'àngel
    • Pastís casolà de mel i mató

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):

    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada