dissabte, 23 de desembre del 2017

Menú del cap de setmana del 22 al 24 de desembre

         Primers plats
·      Amanida amb poma i formatge de cabra
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada (pebrot, albergínia i ceba) (conté farina)
·      Calçots arrebossats

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Pinya natural amb crema cremada
·       Crep amb melmelada o xocolata
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 
 


dissabte, 2 de desembre del 2017

Menú del cap de setmana del 1 al 3 de desembre


       
Primers plats
·      Quirtx de verdures (carbassó, ceba i pastanaga) amb musselina d’all i oli de poma (conté ou i farina)
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escaliada (pebrot, albergínia i ceba) (conté farina)
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Brotxeta de xai adobada amb herbes aromàtiques
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema blanca
·       Flams de xocolata i avena
·       Gelat de vainilla amb crema cremada (conté ou i maizena)

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)


Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)


 
 

divendres, 24 de novembre del 2017

Menú del cap de setmana del 24 al 26 de novembre.


Primers plats
·      Coca del Mossèn de Folgueroles amb escalivada i ou dur (conté gluten)
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·        Civet de senglar
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crep de melmelada o xocolata (conté gluten)
·       Crema de taronja (conté maizena)
·       Trufes artesanes (conté llet sense lactosa)

-Tots els postres són casolans



divendres, 17 de novembre del 2017

Menú del cap de setmana del 17 al 19 de novembre

Primers plats
·      Formatges de cabra amb torrades (conté gluten)
·      Amanida amb tomàquet cor de bou, seitó i fruita (conté ou)
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·        Civet de senglar
·       Pollastre amb herbes aromàtiques
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crep de melmelada o xocolata (conté gluten i ou)
·       Crema de taronja (conté maizena)
·       Gelat de vainilla amb crema cremada


-Tots els postres són casolans

divendres, 3 de novembre del 2017

Menú del cap de setmana del 3 al 5 de novembre

Primers plats
·      Torrades de cabra amb melmelada
·      Torrades amb escalivada i tonyina
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Gelat de vainilla amb crema cremada
·       Pastís de poma
·       Crema de taronja


-Tots els postres són casolans

dimarts, 31 d’octubre del 2017

Menú de la castanyada

Primers plats
·      Amanida amb formatges de cabra i tonyina
·      Canelons de ceps
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema de taronja
·       Cons farcits de crema pastissera
·       Coulant de xocolata

divendres, 27 d’octubre del 2017

Menú del cap de setmana del 27 al 29 d'octubre

Primers plats
·      Amanida amb formatges de cabra i tonyina
·      Torrades amb escalivada, anxoves de l’escala
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema de taronja
·       Cons farcits de crema pastissera
·       Crep de melmelada

-Tots els postres són casolans