divendres, 16 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 16 al 18 de Setembre

Primers plats
·       Amanida amb tonyina i seitons 
·       Pissarra de formatges
·       Amanida amb fruita i fruits secs

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat (conté ou)
·       Mitjana de vedella
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Crep de soja amb melmelada
·       Trufes 3 xocolates (conté llet)
·       Mus de llimona (conté llet)
-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 2 de setembre del 2016

Menú del cap de setmana del 2 al 4 de setembre

Primers plats
·       Amanida de formatges del Montseny i fruits secs
·       Carpaccio de bacallà
·       Torrades del mossèn amb escalivada  

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat acompanyat de patates i monjetes
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Pinya amb crema cremada
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 26 d’agost del 2016

Menú de la Festa Major del Montseny 2016


Pica-pica

Primers plats
·       Amanida amb voquerons, bacallà i anxoves
·       Coca del mossèn amb escalivada
·       Amanida amb formatges del Montseny

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Pollastre amb salsa de ceps
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

Postres
·       Tiramisú
·       Flam de pastanaga
·       Pastís de trufa casolà
-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     20€

divendres, 12 d’agost del 2016

Menú del cap de setmana del 12 al 15 de agost

Primers plats
·       Pissarra de formatges del Montseny amb torrades de pà rústic (conté llet de cabra i farina)
·       Crep de soja amb verdures i salsa de fruits secs (conté fruit-secs, ou, maizena i llet de soja)
·       Amanida amb fruita i sèsam

Segons plats
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Botifarra esparracada amb all i oli de pèsols gratinat (conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Tiramissu (conté mascarpone i llet)
·       Tocinet de cel
·       Tirabuixo de crema pastissera (conté farina, ou i llet)
-Tots els postres són cassolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 5 d’agost del 2016

Menú del cap de setmana del 5 al 7 de agost

Primers plats
·       Carpaccio de meló amb pernil serrà
·       Crep de soja amb verdures i salsa de romesco (conté maizena, soja i ou)
·       Amanida amb (tonyina, anxoves, ou dur, tomàquet, pastanaga, síndria, sèsam)

Segons plats
·       Timbal de gall d'indi marinat amb ceba caramel·litzada (conté herbes aromàtiques)
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat (conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

Postres
·       Pastís de formatge (conté maizena, ou i llet)
·       Assortit de flamets amb llet de soja (xocolata, cafè i coco)
·       Crema de taronja (no conté llet ni sucre) (conté ou i maizena) 


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 29 de juliol del 2016

Menú del cap de setmana del 29 al 31 de juliol

Primers plats
·       Tomàquet de l'hort amb anxoves, tonyina i orènga
·       Sopa de meló amb virutes de pernil serrà
·       Amanida amb fruita i llavors caramel·litzades

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli  de poma gratinat (conté ou)
·       Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

Postres
·       Puding de xocolata casolà (conté farina)
·       Pastís de poma
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 15 de juliol del 2016

Menú del cap de setmana del 15 al 17 de juliol

Primers plats
·       Tomàquet de l'hort amb anxoves i tonyina
·       Sopa de meló amb virutes de pernil serrà
·       Carpaccio de bacallà
 Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli  de poma gratinat (conté ou)
·       Xai al fon amb patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
 Postres
·       Puding de cafè
·       Crep de soja amb xocolata
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet) 
Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€