Primers plats
· Pissarra de formatges del Montseny amb torrades de pà rústic (conté llet de cabra i farina)
· Crep de soja amb verdures i salsa de fruits secs (conté fruit-secs, ou, maizena i llet de soja)
· Amanida amb fruita i sèsam
Segons plats
· Mitjana de vedella amb salsa al pebre
· Botifarra esparracada amb all i oli de pèsols gratinat (conté ou)
· Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
Postres
· Tiramissu (conté mascarpone i llet)
· Tocinet de cel
· Tirabuixo de crema pastissera (conté farina, ou i llet)
-Tots els postres són cassolans
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
divendres, 12 d’agost del 2016
divendres, 5 d’agost del 2016
Menú del cap de setmana del 5 al 7 de agost
Primers plats
· Carpaccio de meló amb pernil serrà
· Crep de soja amb verdures i salsa de romesco (conté maizena, soja i ou)
· Amanida amb (tonyina, anxoves, ou dur, tomàquet, pastanaga, síndria, sèsam)
Segons plats
· Timbal de gall d'indi marinat amb ceba caramel·litzada (conté herbes aromàtiques)
· Botifarra esparracada amb all i oli gratinat (conté ou)
· Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
· Pastís de formatge (conté maizena, ou i llet)
· Assortit de flamets amb llet de soja (xocolata, cafè i coco)
· Crema de taronja (no conté llet ni sucre) (conté ou i maizena)
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
divendres, 29 de juliol del 2016
Menú del cap de setmana del 29 al 31 de juliol
Primers plats
·
Tomàquet de l'hort
amb anxoves, tonyina i orènga
·
Sopa de meló amb
virutes de pernil serrà
·
Amanida amb fruita i llavors caramel·litzades
Segons plats
· Botifarra esparracada
amb all i oli de poma gratinat (conté
ou)
· Mitjana de vedella
(200gr) amb salsa al pebre
· Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill,
pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
·
Puding de xocolata
casolà (conté farina)
·
Pastís de poma
·
Pinya natural amb
crema cremada (conté ou, maizena i llet)
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
divendres, 15 de juliol del 2016
Menú del cap de setmana del 15 al 17 de juliol
Primers plats
· Tomàquet de l'hort amb anxoves i tonyina
·
Sopa de meló amb
virutes de pernil serrà
·
Carpaccio de bacallà
Segons plats
· Botifarra esparracada amb all i oli de poma gratinat (conté ou)
· Xai al fon amb patates
· Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill,
pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
· Puding de cafè
· Crep de soja amb xocolata
· Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
· Tomàquet de l'hort amb anxoves i tonyina
· Botifarra esparracada amb all i oli de poma gratinat (conté ou)
Postres
· Puding de cafè
· Crep de soja amb xocolata
· Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
divendres, 8 de juliol del 2016
Menú del cap de setmana del 8 al 10 de juliol
Primers plats
- Tomàquet de l'hort amb anxoves i tonyina
- Quirtx de carbassó amb ceba i formatge tendre (conté ou i llet)
- amanida amb cogombre, formatge de cabra, pipes i sèsam caramel·lizat
Segons plats
- Brotxedes de gall dindi adobades amb patates al caliu
- Mitjana de vedella amb salsa al pebre (conté farina i llet)
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
· Flam casolà amb llet d'avena (conté ou)
· Crema de taronja amb cacao sense llet ni sucre (conté ou i maizena)
· Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)
divendres, 1 de juliol del 2016
Menú del cap de setmana del 1 al 3 de juliol
Primers plats
- Amanida amb fruita i vinagreta de síndria
- Carpaccio de bacallà
- Carbassó farcit de verdures i tonyina
Segons plats
- Botifarra esparracada gratinada amb all i oli
(conté ou)
- Llom farcit amb verdures a vapor
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
·
Flam de xocolata amb llet de soja
i un tall de gelat de nata
·
Cons de crema pastissera (conté
llet, ou, maizena)
·
Crep de xocolata i nata (conté
llet i ou)
Subscriure's a:
Missatges (Atom)