divendres, 6 de novembre del 2015

Menú del 6 al 8 de novembre


  •   Amanida de mongetes i bacallà


  •  Cigrons estofats amb espinacs i calamars
  •  Coca del Mossèn de Folgueroles amb embotit i formatges de Can Gorgs
  • Segons plats

    • Civet de senglar del Montseny
    • Cabrit arrebossat amb patates cassolanes
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Pinya natural amb crema catalana cremada
    • Crema cremada amb gelat de vainilla
    • Crep de soja amb melmelada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 30 d’octubre del 2015

    Menú del cap de setmana del 30 al 1 d'octubre






  • Pissarra de pormatges amb torrades (conté llet i farina)
  • Torrades de coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada feta a la brasa (conté farina)
  • Brotxeta de verdures a la brasa amb salsa romesco (conté fruits secs)

  • Segons plats
    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre
    • Pollastre amb castanyes (conté fruits secs)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Flam bicolor amb llet de soja i xocolata
      • Mató amb codony
      • Crep amb melmelada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 23 d’octubre del 2015

    Menú del cap de setmana del 23 al 25 d'octubre




  • Crep de verdures i rossinyols amb la seva salsa de rossinyols
  • Canelons de ceps
  • Xampinyons farcits de verdura i serrà

  • Segons plats
    • Pollastre smb trompetes de ls mort
    • Timbal de vedella amb saltejat de bolets
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Assortit de formatges del Montseny
      • Pinya amb crema Cremada
      • Crep de melmelada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  19€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 16 d’octubre del 2015

    Menú del cap de setmana del 16 al 18 de octubre



  • Coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada i formatge del Montseny calennt
  • Rosa de pasta filo amb verdures acompanyat amb salsa de carbassa
  • Verures a la brasa amb salsa romesco

  • Segons plats
    • Mitjana de vedella amb salsa al pebre
    • Vedella marinada sobre un llit de patata 
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Crema cremada amb pinya 
      • Crep amb melmelada
      • Flam amb xocolata de llet de soja

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 9 d’octubre del 2015

    Menú del cap de setmana del 9 al 12 de octubre







  • Amanida de llavors i fruita (conté ou i sèsam)
  • Pissarra de formatges i embotit amb torrades (conté farina i llet)
  • Coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada ( pebrot vermell albergínia i ou) (conte farina i ou)

  • Segons plats
    • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada (conté espècies)
    • Crep de vedella amb verdura i blat, pot ser amb seita verdures, blat i salsa de pèsols (conté llet ou i farina)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Crema de taronja sense llet ni sucre amb cruixent de xocolata (conté ou i maizena)
      • Milfulles de crema pastissera i crema de poma ( conté ou, farina i llet)
      • Crep amb melmelada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 2 d’octubre del 2015

    Menú del cap de setmana del 2 al 4 de octubre









  •  Amanida de bacallà amb monjetes de Santa Pau
  •  Assortit de formatges del Montseny
  •  Sopa de pasta amb pilota i botifarra negra (opcional)

  • Segons plats
    • Assortit de botifarres parcides de pinyons, dàtils i formatge
    • Mitjana de vedella amb salsa al pebre
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Pinya amb crema cremada
      • Flam de cafè
      • Crep amb melmelada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 25 de setembre del 2015

    Menú del cap de setmana del 25 al 27 de setembre








  •  Rosa de pasta filo amb verdures
  •  Croquetes de llentia taronja i acompanyat amb formatges de l'hort
  •  Amanida de monjetes de Santa Pau amb formatges del Montseny (conté llet de cabra)

  • Segons plats
    • Xurrasco de vedella masserat amb salsa ximixurri
    • Crep de soja amb vedella i ceba caramel·litzada (conté maizena, ou i llet de soja)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Pastís casolà de poma i crema (conte llet, ous i farina de maizena)
      • Trufes de pastanaga amb coco recovertes de xocolata 
      • Crep de soja amb melmelada (conté llet de soja, ous i maizena)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs