divendres, 9 d’octubre del 2015

Menú del cap de setmana del 9 al 12 de octubre







  • Amanida de llavors i fruita (conté ou i sèsam)
  • Pissarra de formatges i embotit amb torrades (conté farina i llet)
  • Coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada ( pebrot vermell albergínia i ou) (conte farina i ou)

  • Segons plats
    • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada (conté espècies)
    • Crep de vedella amb verdura i blat, pot ser amb seita verdures, blat i salsa de pèsols (conté llet ou i farina)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Crema de taronja sense llet ni sucre amb cruixent de xocolata (conté ou i maizena)
      • Milfulles de crema pastissera i crema de poma ( conté ou, farina i llet)
      • Crep amb melmelada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada