divendres, 18 de setembre del 2015

Menú del cap de setmana del 18 al 20 desetembre




  •  Verdures a la brasa(pebrot verd, panotxa, pastanaga, patates, tomàquet i pebrot vermell)
  •  Pissarra de formatges amb melmelada de poma amb canyella (conté llet i soja)
  •  Amanida amb tomàquet de l'hort amb pipes i formatge calent de cabra

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre (conté llet i farina)
    • Timbal de pollastre amb ceba caramel·litzada
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Flam de cafè amb llet de soja, amb cruixent de xocolata (conté llet, soja i farina)
      • Pinya amb crema creamada (conté llet i maizena)
      • Suc de taronja ambgelat de vainilla (conté llet)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    dijous, 10 de setembre del 2015

    Menú del cap de setmana del 10 al 12 de setembre


  •  Pissarra ded formatges d'ovella i de cabra (conté llet de cabra i d'ovella)
  • Rosa de pasta filo amb verdures (conté gluten)
  •  Amanida amb formatge gratinat (conté llet de cabra i ou)

  • Segons plats

    • Xurrasco a la brasa amb patates al caliu i pebrot verd
    • Crep de vedella amb herbes aromàtiques (conté gluten i ou)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Assortit de flams: coco, soja, cafè i taronja (conté soja i gluten)
      • Pinya natural amb crema cremada (conté llet, ou i midó)
      • Crep amb melmelada (conté soja, ou i gluten)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 4 de setembre del 2015

    Menú del ap de setmana del 4 al 6 de setembre

  •  Crep de soja amb verdures: (col rissada, caba, espàrrecs verds i pastanaga) amb salsa romesco
  • Coca del mossèn de Fogueroles amb escalivada: (pebrot vermell, albergínia, ceba i ou)
  •  Amanida de formatges del Montseny calent i fruits secs: (avellanes, nous i festucs)

  • Segons plats

    • Espatlla de xai amb patates i fines herbes
    • Mitjana de vedella (200 gr) amb salsa al pebre
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Suc de taronja amb gelat de vainilla
      • Pinya natural amb crema cremada
      • Crep amb melmelada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 28 d’agost del 2015

    Menú del cap de setmana del 28 al 30 d'agost

  •  Pissarra de formatges del Montseny i raïm 
  • Coca del mossèn de Fogueroles amb escalivada
  •  Verdures a la brasa amb salsa romesco

  • Segons plats

    • Brotxeta de xai amb verdures a la brasa
    • Timbal de pollastre amb patata i ceba caramel·litzada
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Crep de melmelada
      • Pinya i gelat de vainilla amb crema cremada
      • Crema de taronja (sense llet ni sucre)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    dissabte, 22 d’agost del 2015

    divendres, 21 d’agost del 2015

    Menú del cap de setmana de la festa major


    Per picar olives i fuet




  •  Coca del mossèn de Fogaroles amb escalivada (pebrot escalivat albergínia i ceba)
  •  Amnanida amb formatge del Montseny
  •  Crep amb verdures i salsa romesco

  • Segons plats

      • Vedella marinada sobre un llit de patates
      • Pollastre rostit amb ceba caramel·litzada
      • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


          Postres
        • Flam de soja
        • Crep amb melmelada
        • Crema de soja

      Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  19€
               



      Disposem d’un menú  infantil  a 10 (beguda i postres) inclòs

      divendres, 14 d’agost del 2015

      Menú del cap de setmana del 14 al 16 d'agost

    •  Pissarra de formatges amb figues de acompanyament
    •  Amnanida de l'hort amb fruita
    •  Timbal d'escalivada amb pasta filo

    • Segons plats

      • Botifarra esparracada amb salsa al pebre i patates al caliu
      • Vedella marinada sobre un llit de patates
      • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


          Postres
        • Crep de melmelada
        • Pinya amb crema cremada
        • Crema de taronja (sense llet ni sucre)

      Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
               



      Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs