divendres, 18 de setembre del 2015

Menú del cap de setmana del 18 al 20 desetembre




  •  Verdures a la brasa(pebrot verd, panotxa, pastanaga, patates, tomàquet i pebrot vermell)
  •  Pissarra de formatges amb melmelada de poma amb canyella (conté llet i soja)
  •  Amanida amb tomàquet de l'hort amb pipes i formatge calent de cabra

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre (conté llet i farina)
    • Timbal de pollastre amb ceba caramel·litzada
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Flam de cafè amb llet de soja, amb cruixent de xocolata (conté llet, soja i farina)
      • Pinya amb crema creamada (conté llet i maizena)
      • Suc de taronja ambgelat de vainilla (conté llet)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada