dissabte, 22 d’agost del 2015
MOJITOS PER LA FESTA MAJOR!
Per començar bé la festa major MOJITOS a Can Traveria (Restaurant Maria Rosa)
divendres, 21 d’agost del 2015
Menú del cap de setmana de la festa major
Per picar olives i fuet
Segons plats
- Vedella marinada sobre un llit de patates
- Pollastre rostit amb ceba caramel·litzada
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
- Flam de soja
- Crep amb melmelada
- Crema de soja
- Postres
Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs. 19€
Disposem d’un menú infantil a 10€ (beguda i postres) inclòs
divendres, 14 d’agost del 2015
Menú del cap de setmana del 14 al 16 d'agost
Segons plats
- Botifarra esparracada amb salsa al pebre i patates al caliu
- Vedella marinada sobre un llit de patates
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
- Crep de melmelada
- Pinya amb crema cremada
- Crema de taronja (sense llet ni sucre)
- Postres
Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs. 18€
Disposem d’un menú infantil a 9,50€ (beguda i postres) inclòs
dissabte, 1 d’agost del 2015
Menú del cap de setmana del 7 al 9 d'agost
Segons plats
- Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada
- Brotxeta de xai adobat amb acompanyament
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
- Crep de melmelada
- Flam de soja
- Pinya amb crema cremada
- Postres
Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs. 18€
Disposem d’un menú infantil a 9,50€ (beguda i postres) inclòs
divendres, 24 de juliol del 2015
Menú del cap de setmana del 24 al 26 de juliol
Segons plats
- Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada
- Vedella marinada sobre un llit de patates
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
- Crep de soja amb gelat de nata i xocolata calenta per sobre
- Pinya amb crema cremada
- Gelat de vainilla cremat
- Postres
Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs. 18€
Disposem d’un menú infantil a 9,50€ (beguda i postres) inclòs
divendres, 10 de juliol del 2015
Menú del cap de setmana del 10 al 12 de juliol
Segons plats
- Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre
- Botifarra de bolets amb pebrot verd a la brasa
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
- Postres
- Crep amb melmelada de préssec i gelat de nata
- Pinya amb crema cremada
- Flam de soja
Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs. 18€
Disposem d’un menú infantil a 9,50€ (beguda i postres) inclòs
divendres, 3 de juliol del 2015
Menú del cap de setmana del 3 al 5 de juliol
Segons plats
- Botifarra esparracada amb salsa de espàrrecs verds
- Crep de vedella amb ceva caramel·litzada
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
- Postres
- Assortit de flams ( coco, soja, xocolata i taronja)
- Pastís de café
- Pinya amb crema cremada i gelat de vainilla
Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs. 18€
Disposem d’un menú infantil a 9,50€ (beguda i postres) inclòs
Subscriure's a:
Missatges (Atom)