divendres, 3 de juliol del 2015

Menú del cap de setmana del 3 al 5 de juliol

 
  •   Rosa de pasta filo amb espinacs, ceva, carbassó i llavors de sèsam
  •  Coca del Mossèn de Fugueroles amb escalibada (pebrot, albergínia i ceva)
  •  Pissarra de formatges del Montseny

  • Segons plats
     
    • Botifarra esparracada amb salsa de espàrrecs verds
    • Crep de vedella amb ceva caramel·litzada
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Assortit de flams ( coco, soja, xocolata i taronja)
    • Pastís de café
    • Pinya amb crema cremada i gelat de vainilla

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada