divendres, 21 d’agost del 2015

Menú del cap de setmana de la festa major


Per picar olives i fuet




  •  Coca del mossèn de Fogaroles amb escalivada (pebrot escalivat albergínia i ceba)
  •  Amnanida amb formatge del Montseny
  •  Crep amb verdures i salsa romesco

  • Segons plats

      • Vedella marinada sobre un llit de patates
      • Pollastre rostit amb ceba caramel·litzada
      • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


          Postres
        • Flam de soja
        • Crep amb melmelada
        • Crema de soja

      Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  19€
               



      Disposem d’un menú  infantil  a 10 (beguda i postres) inclòs

      divendres, 14 d’agost del 2015

      Menú del cap de setmana del 14 al 16 d'agost

    •  Pissarra de formatges amb figues de acompanyament
    •  Amnanida de l'hort amb fruita
    •  Timbal d'escalivada amb pasta filo

    • Segons plats

      • Botifarra esparracada amb salsa al pebre i patates al caliu
      • Vedella marinada sobre un llit de patates
      • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


          Postres
        • Crep de melmelada
        • Pinya amb crema cremada
        • Crema de taronja (sense llet ni sucre)

      Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
               



      Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

      dissabte, 1 d’agost del 2015

      Menú del cap de setmana del 7 al 9 d'agost

    •  Pissarra de formatges del Montseny
    •  Torrades amb escalivada i embotit
    •  Amanida amb arròs basmatí i fruita

    • Segons plats
       
      • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada
      • Brotxeta de xai adobat amb acompanyament
      • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


          Postres
        • Crep de melmelada
        •  Flam de soja
        • Pinya amb crema cremada

      Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
               


      Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

      divendres, 24 de juliol del 2015

      Menú del cap de setmana del 24 al 26 de juliol

    •  Cruixent de verdures i pinyons
    •  Amanida amb formatges del Montseny i tonyina
    •  Sopa de meló amb virutes de pernil serrà

    • Segons plats
       
      • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada
      • Vedella marinada sobre un llit de patates
      • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


          Postres
        • Crep de soja amb gelat de nata i xocolata calenta per sobre
        •  Pinya amb crema cremada
        • Gelat de vainilla cremat

      Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
               


      Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

      divendres, 10 de juliol del 2015

      Menú del cap de setmana del 10 al 12 de juliol

       
    •   Sopa de meló amb virutes de pernil serrà
    •  Amanida amb formatges del Montseny
    •  Amanida de patata amb bacallà i monjetes

    • Segons plats
       
      • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre
      • Botifarra de bolets amb pebrot verd a la brasa
      • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Crep amb melmelada de préssec i gelat de nata
      • Pinya amb crema cremada
      • Flam de soja

      Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
               


      Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

      divendres, 3 de juliol del 2015

      Menú del cap de setmana del 3 al 5 de juliol

       
    •   Rosa de pasta filo amb espinacs, ceva, carbassó i llavors de sèsam
    •  Coca del Mossèn de Fugueroles amb escalibada (pebrot, albergínia i ceva)
    •  Pissarra de formatges del Montseny

    • Segons plats
       
      • Botifarra esparracada amb salsa de espàrrecs verds
      • Crep de vedella amb ceva caramel·litzada
      • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Assortit de flams ( coco, soja, xocolata i taronja)
      • Pastís de café
      • Pinya amb crema cremada i gelat de vainilla

      Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
               


      Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

      divendres, 26 de juny del 2015

      Menú del cap de setmana del 26 al 28 de juny de 2015

    •   Amanida amb formatges del Montseny 
    •  Coca del Mossèn amb escalivada
    •  Espaguetis de carbassó amb tomàquets i menta

    • Segons plats
       
      • Botifarra esparracada amb all i oli d'escalivada
      • Broxetes de xai adobades
      • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Crema de taronja (sense llet ni sucre)
      • Trufes de pastanaga amb coco
      • Pinya amb crema cremada

      Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
               


      Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs