divendres, 8 de maig del 2015

Menú del 8 al 10 de maig


  •  Pissarra amb formatges del Montseny acompanyat amb torrades
  •  Fabes a la Catalana
  • Amanida Santa ( monjetes de santa pau, bacalla, tomaquet, olives, ou d'u i enciam de l'hort 

  • Segons pla

    •  Crep de gall dindi amb verdures i pipes amb salsa de atetlles
    • Mitjana de vedella de Girona (uns 200g) amb salsa al pebre
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Trufes casolanes de pastanaga i coco
    • Crep al gust (gelat, melmelada,xocolata etc....)
    • Flam xocolata amb llet de soja

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra) inclòs

    dijous, 30 d’abril del 2015

    Menú del 30 de abril al 3 de març

  •  Torrades amb formatges del Montseny amb un toc de pernil serrà
  •  Crep de soja amb calçots, espàrrecs verds, pebrot vermell i arròs
  • Canelons amb trompetes gratinats  

  • Segons plats

    •  Carpaccio de peu de porc amb all i oli de poma
    • Mitjana de vedella de Girona (uns 200g) amb salsa al pebre
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Menjar Blanc de Reus
    • Crep al gust (gelat, melmelada,xocolata etc....)
    • Flam de soja amb trufetes de xocolata

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra) inclòs

    divendres, 24 d’abril del 2015

    Menú del 24 al 26 d'Abril de 2015


  •  Pissarra de formatge  del Montseny amb torrades
  •  Verdures a la brasa amb salsa de llenties taronges ( patata,espàrrecs verds,pastanagues,pebrot vermell i albergínia)
  •  Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana

  • Segons plats

    •  Timbal de gall d'indi amb ceba caramal·litzada
    • Borifarra esparracada amb all i oli gratinat acompanyada  de pabrot verd a la brasa
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Pinya natural amb crema catalana cremada
    • Crep al gust (gelat, melmelada,xocolata etc....)
    • Crema de taronja (ni llet ni sucre)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra) inclòs

    divendres, 17 d’abril del 2015

    Menú del cap de setmana del 17 al 19 d'abril


  •  Pissarra de formatge amb varietats del Montseny
  •  Amanida amb monjetes de Santa Pau i bacallà
  •  Crema de calçots amb romesco i llenques de cansalada curada 

  • Segons plats

    •  Brotxetes de xai
    • Crep de soja amb verdures, arròs, pipes i salsa de pastanaga
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Crema de xocolata casolana
    • Crep al gust
    • Flam de soja amb coco

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra) inclòs

    divendres, 10 d’abril del 2015

    Menú del cap de setmana del 10 al 12 de abril


  •  Amanida amb fruita i fruits secs amb vinagreta de magrana
  •  Espàrrecs verds amb gavardina
  •  Amanida de llenties amb taronja i pernil serrà (freda) 

  • Segons plats

    •  Pollastre amb trompetes i un didal de blat
    • Convinat de broxeta de gall d´indi i xurrasco de porc amb patates al caliu 
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Crema catalana amb gelat de vainilla 
    • Crep de soja amb cabell d'àngel
    • Crema de llimona casolana

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i po):stra inclòs

    divendres, 27 de març del 2015

    Menú del 27 al 29 de març


  •  Crema  de calçots amb salsa romesco i cruixent de pastanaga
  • Amanida amb fruits secs i bolets amb conserva casolana
  • Calçots amb salsa romesco

  • Segons plats

    •  Vedella marinada sobre un llit de patates
    • Botifarra esparracada amb formatge de cabra amb acompanyament de verdures
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Crep amb melmelada
    • Pinya amb crema cremada
    • Formatge del Montseny

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):

    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 20 de març del 2015

    Menú del cap de setmana del 20 al 22 de març


  • Taula de formatges del Montseny amb torrades
  • Amanida Santa ( mongetes de santa Pau, bacallà, tonyina, tomàquet i olives)
  • Calçots amb salsa romesco

  • Segons plats

    •  Cuixa de pollastre amb trompetes i un didal de arròs basmati
    • Brotxeta de a la brasa amb verdures
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Púding de cafè amb xocolata
    • Crep de soja amb cabell d'àngel
    • Pastís casolà de mel i mató

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):

    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.