divendres, 3 d’octubre del 2014

Menú del cap de setmana del 2 al 5 d'octubre

Primers plats
  • Cruixent de torrades de coca del mossèn amb escalivada i anxoves
  • Amanida de mongetes de santa pau i formatges de cabra
  • Crep de soja amb verdures i cama-secs dels prats del Montseny
Segons plats
  • Patates farcides de vedella i rossinyols
  • Pollastre rostit amb trompetes de la mort acompanyat amb arròs bastami
  • Graellada de carn amb acompanyament
    Postres
  • Bráçets de gitano amb crema passtisera feta a casa
  • Pomes al forn amb suc de taronja i canyella
  • Puding de cafè amb perles de xocolata

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

divendres, 26 de setembre del 2014

Menú del cap de setmana del 26 al 28 de setembre

Primers plats
  • Ceba farçida de quinoa, carbassó i panses sobre un llit de blat amb aroma de safrà
  • Amanida amb alvocat, tonyina, magrana i anxoves
  • Assortit de formatges amb torradetes i melmelada de figues

Segons plats
  • Crep de soja amb verdures, carn i rossinyols del Montseny, acompanyat amb salsa de rossinyols
  • Pollastre a la cassola amb diferentes varietats de bolets del Montseny
  • Graellada de carn amb acompanyament
    Postres
  • Mató amb codony
  • Crep de soja amb melmelada casolana
  • Pinya amb crema cremada i gelat de vainilla

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

divendres, 19 de setembre del 2014

Menú del cap de setmana del 19 al 21 de septembre

Primers plats
  • Carpaccio de meló
  • Amanida amb formatge del Montseny i anxoves
  • Sopa de pistons amb manonguilletes 

Segons plats
  • Timbal de llom amb salsa de rosinyols
  • Xai al forn amb xips de poma
  • Graellada de carn amb acompanyament
    Postres
  • Pastís casola de crema pastisera i poma
  • Crep de soja amb melmelada casolana
  • Mus de llimona

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

dimecres, 10 de setembre del 2014

Menú del cap de setmana del 10 al 15 de setembre

Primers plats
  •  Torrades amb escalivada i anxoves
  • Amanida amb tonyina, alvocat i seitó
  • Sopa de meló amb virutes de pernil

Segons plats
  • Crep de soja amb carn i verdures
  • Vedella al curri
  • Graellada de carn
    Postres
  • Pastís de mató
  • Puding de café sense llet
  • Crema de taronja sense llet

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra, ou ferrat i patates fregides.
(Plat combinat)

dissabte, 6 de setembre del 2014

Menú de cap de setmana del 6 i 7 de setembre

Primers plats
  •  Amanida amb formatges de cabra del Montseny
  • Carpaccio mixte de meló i pinya amb pernil serrà
  • Espàrrecs verds vestits

Segons plats
  • Graellada de carn amb acompanyament
  • Gall d'indi adobat amb ceba caramelitzada
  • Carpaccio de peus de porc amb all i oli
    Postres
  • Crema amb pinya cremada
  • Crema de taronja amb estèvia
  • Crep amb melmelada

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra, ou ferrat i patates fregides.
(Plat combinat)

divendres, 29 d’agost del 2014

Menú del cap de setmana del 29 al 31 de agost

Primers plats
  •  Torrades amb formatges del Montseny
  • Canlons de verdures amb beixamel de soja
  • Amannida amb tomàquet de l'hort i formatge
 

Segons plats
  • Graellada de carn amb acompanyament
  • Vedella marinada sobre un llit de patates
  • Carpaccio de peus de porc amb all i oli
 
    Postres
  • Flam de mató
  • Passtís de crema amb poma
  • Crep de soja amb melmelada

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  20€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Llom o botifarra, ou ferrat i patates fregides.
(Plat combinat)

dissabte, 23 d’agost del 2014

Menú del 23 al 25 d'agost. Festa Major.

Primers plats
  •  Pebrots del piquillo farcits de bacallà.(*)(**)
  • Canelons de verdures amb beixamel de soja i espàrrecs.(**)
  • Torrades d’escalivada, anxoves i formatge de cabra.
 

Segons plats
  • Crep farcit de vedella rostida amb ceba caramel·litzada.(**)
  • Cuixetes de pollastre amb gamba llagostinera.(**)
  • Graellada (botifarra crua i negra, conill, xai i pollastre) amb acompanyament.
*(Sense glutuen)
 
**( Sense lactosa)
    Postres
  • Pastís casolà de crema pastissera i poma
  • Púding de cafè casolà
  • Crep amb melmelada (a escollir)

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  20€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Llom o botifarra, ou ferrat i patates fregides.
(Plat combinat)