divendres, 26 de setembre del 2014

Menú del cap de setmana del 26 al 28 de setembre

Primers plats
  • Ceba farçida de quinoa, carbassó i panses sobre un llit de blat amb aroma de safrà
  • Amanida amb alvocat, tonyina, magrana i anxoves
  • Assortit de formatges amb torradetes i melmelada de figues

Segons plats
  • Crep de soja amb verdures, carn i rossinyols del Montseny, acompanyat amb salsa de rossinyols
  • Pollastre a la cassola amb diferentes varietats de bolets del Montseny
  • Graellada de carn amb acompanyament
    Postres
  • Mató amb codony
  • Crep de soja amb melmelada casolana
  • Pinya amb crema cremada i gelat de vainilla

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada