divendres, 18 d’octubre del 2019

Menú del cap de setmana del 18 al 20 de octubre


Primers plats
·      Saltejat d'espàrrecs verds amb rossinyols
·     Pissarra de formatges de cabra, ovella i vaca amb melmelada de tomàquet
·      Crep de verdures amb ceps (conté ou i farina espelta i soja)
                                                                 
Segons plat
·       Pollastre rostit amb trompetes de la mort (conté maizena)
·       Civet de senglar amb bolets
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill i botifarra blanca)
      
Postres         
·                      Flam de cafè amb gelat de Xixona( gelat conté lactosa i fruits secs) 
·                      Sorbet de llimona (conté ou) 
·                       Crema catalana cremada amb pinya natural (conté maizena, ou i llet sense lactosa)
                             

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria 
                                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada