dijous, 2 d’agost del 2018

Menú del cap de setmana del 3 al 5 d'agost


Primers plats
·      Torrades amb formatges i embotit (conté gluten o ou)
·      Amanida amb pasta, gambes i oli de menta
·      Torrades amb escalivada, ou dur i formatge de cabra (conté gluten)

Segons plats
·      Mitjana de vedella amb patates al caliu
·      Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Assortit de postres casolans (conté ou, maizena i llet)
·       Crema catalana amb gelat de vainilla (conté llet sense lactosa , maizena i ou)
·      Flam amb llet de soja amb cafè (conté ou)

-Tots els postres són casolans      
-si tens alguna al·lèrgia o intolerància fes-nos-ho saber
“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada