divendres, 30 de maig del 2014

Menú de Cap de Setmana del 30 de maig a l'1 de juny

Primers plats
  • Assortit de formatges de cabra del Montseny
  • Faves ecològiques a la catalana
  • Pèsols ecològics saltejats amb pernil

Segons plats
  • Vedella rostida al forn amb herbes aromàtiques ecològiques del Montseny
  • Canelons de bacallà
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Flam de cafè casolà
  • Pinya amb crema cremada casolana
  • Crepde soja amb melmelada casolana i ecològica
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada