divendres, 31 de gener del 2014

MENÚ CAP DE SETMANA DEL 31 DE GENER AL 2 DE FEBRER


Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
  • Coca del mossèn amb escalivada
  • Crep farcit de verdures amb salsa de carbassa

Segons plats
  • Farcellets de vadella i cigrons
  • Broxetes de xai adobades
  • Graellada de carn amb acompanyament

Postres
  • Mató anb mermelada
  • Crema de soja i vainilla
  • Crep farcit de melmelada o gelat
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Patates fregides amb ou ferrat  i botifarra a la brasa. (Plat combinat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada