divendres, 26 d’abril del 2019

Menú del cap de setmana del 26 al 28 d'abril


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco (conté ou ,farina d’espelta i fruits secs)
·      Pissarra de formatges de cabra, melmelada i torradetes (conté gluten)
·     Torrades de pagès amb escalivada i seitons (conté gluten i ou)

Segons plats
·       Cuixa d’ànec confitat amb melmelada i espàrrecs verds
·       Mitjana de vedella a la brasa  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)      
·       Crep casolà amb melmelada (conte ou, llet sense lactosa i maizena)
·       Sorbet de llimona (conte ou i lactosa)

divendres, 5 d’abril del 2019

Menú del cap de setmana del 5 al 7 d'abril


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco (conte ou)
·      Pissarra de formatges del Montseny i melmelada de figues  
·     Amanida amb fruita, codony, nous i formatge de cabra  (conté fruits secs, ou)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Mandonguilles de vedella de Girona amb pèsols del Maresme (conté farina i fruits secs)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)
·       Trufes de xocolata negre (conté lactosa )          
·       Crep casolà amb melmelada  (conte ou, llet sense lactosa i maizena)

divendres, 8 de març del 2019

Menú del cap de setmana del 8 al 10 de març


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb farina d’espelta i salsa romesco (conté, ou i fruits secs)
·      Carxofes al forn amb tomàquet i pernil
·      Torrades de pagès amb escalivada, seitons i anxoves de L’Escala   (conté gluten i ou)

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Graellada de carn amb acompanyament (xai, pollastre, botifarra blanca i conill )
      
Postres
·       Sorbet de llimona
·       Pinya natural amb crema cremada (conté llet sense lactosa, maizena i ou )       
·       Crep de soja farcit de melmelada de fruits vermells i xocolata calenta(conté ou, maizena i la xocolata lactosa)


dissabte, 2 de març del 2019

Menú del cap de setmana del 1 al 3 de març


Primers plats
·      Crep  de verdures amb ceps (conte llet de soja, ou i maizena)
·      Carxofes al forn amb tomàquet i pernil
·      Amanida amb formatge de cabra, seitons i vinagreta de mostassa (conté ou)

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament (xai, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Sorbet de llimona
·       Flam de de formatge fresc (conté llet sense lactosa i ou)       
·       Suc de taronja amb maduixes

divendres, 25 de gener del 2019

Menú del cap de setmana del 25 al 27 de gener


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco (conte farina d’espelta, ou i ametlla)
·      Carxofes al forn farcides de pernil i tomàquet
·      Amanida amb fruita i vinagreta d’alvocat  (conté ou)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Pollastre rostit amb trompetes de la mort
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Maduixes amb suc de taronja
·       Trufes de xocolata negre artesanes (conté lactosa)       
·       Pinya natural amb crema cremada (conte ou, llet sense lactosa i maizena)

-Tots els postres són casolans      

dimecres, 5 de desembre del 2018

Menú del cap de setmana del 5 al 9 de desembre


Primers plats
·      Cigrons estofats amb carlets
·      Coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada i virutes de parmesà (conte ou)
·      Carxofes al forn amb tomàquet i pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Pollastre rostit amb castanyes
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Gelat de vainilla amb crema cremada (conté ou, gluten i lactosa)
·       Flam de xocolata amb gelat de nata (conte lactosa)
·       Crep de xocolata (conté ou i maizena)

-Tots els postres són casolans      

divendres, 30 de novembre del 2018

Menú del cap de setmana del 30 al 2 de desembre


Primers plats
·      Cigrons estofats amb carlets
·      Amanida amb tomàquet, tonyina i formatge del Montseny (conte ou)
·      Carxofes al forn amb tomàquet i pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Gelat de vainilla amb crema cremada (conté ou, gluten i lactosa)
·       Flam de cafè amb gelat de nata (conte lactosa)
·       Crep de xocolata (conté ou i maizena)

-Tots els postres són casolans