dimarts, 31 d’octubre del 2017

Menú de la castanyada

Primers plats
·      Amanida amb formatges de cabra i tonyina
·      Canelons de ceps
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema de taronja
·       Cons farcits de crema pastissera
·       Coulant de xocolata

divendres, 27 d’octubre del 2017

Menú del cap de setmana del 27 al 29 d'octubre

Primers plats
·      Amanida amb formatges de cabra i tonyina
·      Torrades amb escalivada, anxoves de l’escala
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema de taronja
·       Cons farcits de crema pastissera
·       Crep de melmelada

-Tots els postres són casolans


dissabte, 14 d’octubre del 2017

Menú del cap de setmana del 13 al 15 d'octubre

Primers plats
·      Torrades amb escalivada i ou
·      Amanida amb formatges i fruita
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Canelons amb rossinyols
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Gelat de vainilla amb suc de taronja
·       Crep de melmelada
·       Gelat de vainilla amb crema cremada


-Tots els postres són casolans

divendres, 6 d’octubre del 2017

Menú del cap de setmana del 6 al 8 d'octubre

Primers plats
·      Coca del Mossèn de Folgueroles amb escalivada
·      Amanida amb formatges i fruita
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Canelons amb rossinyols
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Gelat de vainilla amb suc de taronja
·       Crep de melmelada
·       Mel i mató (conté lactosa)


-Tots els postres són casolans

divendres, 29 de setembre del 2017

Menú del cap de setmana del 29 al 1 d'octubre

Primers plats
·      Coca del Mossèn de Folgueroles amb escalivada
·      Formatges amb melmelada
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Pollastre rostit amb rossinyols
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Tocinet de cel (conté ou)
·       Cons amb crema pastissera
·       Mel i mató (conté lactosa)

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

dissabte, 23 de setembre del 2017

Menú del cap de setmana del 22 al 24 de setembre


Primers plats
·      Amanida amb formatges del Montseny
·      Lasanya de verdures
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·        Pollastre rostit amb herbes aromàtiques
·       Brotxeta de xai amb carbassó
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Tocinet de cel (conté ou)
·       Gelat de vainilla amb crema cremada (conté lactosa, ou i maizena)
·       Mel i mató (conté lactosa)


-Tots els postres són casolans

dissabte, 16 de setembre del 2017

Menú del cap de setmana del 16 al 19 de setembre

Primers plats
·      Formatges amb torrades i melmelada
·      Amanida amb mongeta de Santa Pau i tonyina
·      Sopa de pilota casolana

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb patata i ceba
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Púding de cafè
·       Mel i mató
·       Sorbet de llimona


-Tots els postres són casolans