divendres, 27 de febrer del 2015

Menú del cap de setmana del 27 febrer al 1 de març del 2015


  • Crep de verdures i all i oli negre gratinat
  • Calçots amb salsa romesco
  • Assortit de formatge amb trompetes  i confitura de figues


  • Segons plats

    •  Civet de senglar
    • Timbal de vedella amb ceva caramel·litzada
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    •  Crep de soja amb melmelada casolana
    • Pastís anglès de poma
    • Crema de taronja (sense llet ni sucre)
    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 20 de febrer del 2015

    Menú del 20 al 22 de febrer del 2015

    Primers plats
    • Espàrrecs verds amb gabardina ( pernil dolç i arrebossats, ou i farina)
    • Carpatccio de pinya amb serrà
    • Calçots amb salsa romesco casolana


    Segons plats

    •  Broxeta de gall d´indi amb acompanyament 
    • Vadella marinada sobre llit de patates
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
      Postres
    •  Crep de soja amb melmelada
    • Bunyols de quaresma ( poden ser fercits de crema)
    • Flam de soja amb gelat de nous
    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 13 de febrer del 2015

    Menú del cap de setmana del 13 al 15 de febrer

    Primers plats
    • Amanida amb fruita, dàtils i formatge amb vinagreta de maduixa
    • Torrades del mossèn amb escalivada i embotit
    • Calçots amb salsa romesco casolana

    Segons plats
    •  Timbal de gall d'indi  i ceba caramel·litzada 
    • Farcellet de quinoa i espàrrecs vers amb salsa d´espàrrecs
    • Graellada de carn amb acompanyament
      Postres
    •  Crep amb crema i pinya 
    • Crema de taronja no porta llet ni sucre
    • Flam de mato casola
    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 6 de febrer del 2015

    Menú del cap de setmana del 6 al 8 del 2015

    Primers plats
    • Carxofes al forn
    • Crep de verdures i vinagreta de mel
    • Calçots amb salsa romesco cassolana
    Segons plats
    • Brotxeta de gall d'indi adobat amb mongetes de santa pau i cansalada
    • Vedella marinada sobre un llit de patates
    • Graellada de carn amb acompanyament
      Postres
    • Crema de taronja (sense llet ni sucre)
    • Crep de melmelada casolana (moniato o pera amb vainilla)
    • Flam de soja

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 30 de gener del 2015

    Menú del 30 de gener al 1 de febrer del 2015

    • Coca del mossèn amb pebrot escalivat 3 colors  
    • Sopa de pasta amb pilota " per fer passar el fred "
    • Calçots amb salsa romesco cassolana
    Segons plats
    • Crep de vedella al curri amb verdures de acompanyament (amb llet de soja)
    • Assortit de croquetes casolanes de cereals i llegums (no porten llet)
    • Graellada de carn amb acompanyament
      Postres
    • Pinya natural amb crema catalana cremada
    • Flam de soja
    • Trufes de xocolata negre i coco

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 23 de gener del 2015

    Menú del 23 al 25 de gener del 2015

    Primers plats
    • Torrada amb  escalivada i bacallà amb carxofa farcida i pernil al forn  
    • Crep de soja amb verdures i vinagreta de gers
    • Calçots amb salsa romesco cassolana
    Segons plats
    • Vedella farcida amb prunes i salsa de trompetes
    • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada
    • Graellada de carn amb acompanyament
      Postres
    • Crema de taronga  (sense llet ni sucre)
    • Crep amb gelat de caramel i nous
    • Gelat de vainilla amb crema cremada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    divendres, 16 de gener del 2015

    Menú del 16 al 18 de gener

    Primers plats
    • Coca del Mossèn de Folgueroles amb escalivada  
    • Sopa amb pilota, per a pasar el fred
    • Brotxeta de verdures
    Segons plats
    • Vedella amb gamba llagostinera
    • Vedella marinada sobre un llit de patates
    • Graellada de carn amb acompanyament
      Postres
    • Crema amb pinya
    • Crep de melmelada casolana
    • Mató de codony

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.