Primers
plats
· Carxofes al forn
·
Pissarra de formatges de cabra, melmelada i
torradetes(conté gluten)
· Escalivada, seitó i tonyina (conté gluten)
.
Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada
Segons
plats
· Pollastre rostit amb
trompetes (bolets)
·
Mitjana de vedella a la brasa
· Graellada de carn amb acompanyament ( xai,
conill, pollastre, botifarra blanca)
.
Canelons de espinacs ( conté gluten i lactosa i nou moscada)
Postres
· Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet sense lactosa i
maizena)
·
Crep casolà amb melmelada (conté farina d’espelta, ou, soja i margarina)
·
Suc de taronja natural amb
gelat de vainilla (conté lactosa)
. Trufes de xocolata negre (conté lactosa) si tens alguna intolerància o al·lèrgia a la
lactosa disposem de unes trufes sense lactosa