divendres, 20 de gener del 2017

Menú del cap de setmana del 20 al 22 de gener


Primers plats
·     Croquetes de cereal de mill (conté ou i gluten)
·     Verdures a la brasa amb salsa romesco (conté fruits secs)
·     Sopa amb pasta i pilota (conté gluten i ou)

Segons plats
·       Canelons de carn amb bolets (conté gluten i lactosa)
·       Timbal de xai marinat amb patates (conté herbes aromàtiques)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crep de soja amb melmelada (conté maizena, ou i llet de soja) 
·     Profiteroles farcides de crema amb un toc de xocolata(conté ou i gluten)
·     Tocinet de cel (conté ou)  


-Tots els postres són casolans

divendres, 13 de gener del 2017

Menú del cap de setmana del 13 al 15 de gener

Primers plats
·     Coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada (conté gluten)
·     Amanida amb fruita i nous caramel·litzades
·     Carpaccio de vedella amb tomàquet i orenga

Segons plats
·       Canelons de carn amb rossinyols (conté gluten i lactosa)
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crep de soja amb melmelada (conté maizena, ou i llet de soja) 
·     Mel i mató (conté lactosa)
·     Pinya natural amb crema cremada (conté ou i lactosa)  


-Tots els postres són casolans

diumenge, 8 de gener del 2017

Menú del dia 8 de gener


Primers plats
·     Coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada
·     Canelons amb bolets
·     Coca del mossèn amb embotit

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat i mongetes de santa pau
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crep de melmelada o nutela (conté maizena i llet de soja) 
·     Trufes amb flor de nata
·     Gelat de vainilla amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)  


-Tots els postres són casolans

divendres, 6 de gener del 2017

Menú del cap de setmana del 6 al 8 de gener


Primers plats
·     Cassoleta de pasta filo amb amanida de patata tonyina i ou(conté farina)
·     Verdures a la brasa amb salsa romesco
·     Carxofes al forn

Segons plats
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patata
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crep de melmelada (conté maizena i llet de soja) 
·     Tocinets de cel
·     Gelat de vainilla amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)  

-Tots els postres són casolans

divendres, 30 de desembre del 2016

Menú del cap de setmana del 30 de desembra al 1 de gener



Primers plats
·     Cassoleta de pasta filo amb amanida, bacallà i tonyina (conté farina)
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols
·     Carxofes al forn

Segons plats
·       Canelons de bolets (conté gluten i llet)
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat ( conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crep de xocolata (conté maizena i llet de soja) 
·     Flam de coco amb *trufes (llet de soja) *(conté llet )
·     Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)  

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescos no inclosos)

divendres, 23 de desembre del 2016

Menú del cap de setmana del 23 al 25 de desembre

Primers plats
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet
·     Carxofes al forn amb salsa romesco
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Gelat de vainilla amb crema cremada
·       Crema de taronja amb trufetes de xocolata
·       Mel i mató

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescos no inclosos)

divendres, 9 de desembre del 2016

Menú del 9 al 11 de Desembre del 2016


Primers plats
·     Carxofes al forn farcides de xoriço  
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada
·     Pissarra  de formatges del Montseny amb torrades i codony

Segons plats
·       Vedella marinada sobre llit de patates (conté herbes aromàtiques)
·       Botifarra amb mussolina d’all gratinar (conté ou)  
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Crema de taronja sense llet i sucre  
·       Flam amb llet de soja amb coco i xocolata
·       Crep de melmelada ( conté llet,ou i maizena)

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescos no inclosos)


Disposem d’un menú  infantil  a 9,75€ (aigua i postra inclòs):
·         Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates)