divendres, 6 de gener del 2017

Menú del cap de setmana del 6 al 8 de gener


Primers plats
·     Cassoleta de pasta filo amb amanida de patata tonyina i ou(conté farina)
·     Verdures a la brasa amb salsa romesco
·     Carxofes al forn

Segons plats
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patata
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crep de melmelada (conté maizena i llet de soja) 
·     Tocinets de cel
·     Gelat de vainilla amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)  

-Tots els postres són casolans

divendres, 30 de desembre del 2016

Menú del cap de setmana del 30 de desembra al 1 de gener



Primers plats
·     Cassoleta de pasta filo amb amanida, bacallà i tonyina (conté farina)
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols
·     Carxofes al forn

Segons plats
·       Canelons de bolets (conté gluten i llet)
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat ( conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crep de xocolata (conté maizena i llet de soja) 
·     Flam de coco amb *trufes (llet de soja) *(conté llet )
·     Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)  

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescos no inclosos)

divendres, 23 de desembre del 2016

Menú del cap de setmana del 23 al 25 de desembre

Primers plats
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet
·     Carxofes al forn amb salsa romesco
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Gelat de vainilla amb crema cremada
·       Crema de taronja amb trufetes de xocolata
·       Mel i mató

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescos no inclosos)

divendres, 9 de desembre del 2016

Menú del 9 al 11 de Desembre del 2016


Primers plats
·     Carxofes al forn farcides de xoriço  
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada
·     Pissarra  de formatges del Montseny amb torrades i codony

Segons plats
·       Vedella marinada sobre llit de patates (conté herbes aromàtiques)
·       Botifarra amb mussolina d’all gratinar (conté ou)  
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Crema de taronja sense llet i sucre  
·       Flam amb llet de soja amb coco i xocolata
·       Crep de melmelada ( conté llet,ou i maizena)

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescos no inclosos)


Disposem d’un menú  infantil  a 9,75€ (aigua i postra inclòs):
·         Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates)
 

divendres, 2 de desembre del 2016

Menú del cap de setmana del 2 al 4 de desembre

Primers plats
·     Carxofes al forn
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet
·     Espàrrecs verds saltejats amb rossinyols

Segons plats
·       Timbal de pit de gall d’indi amb ceba caramel·litzada
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Crema de taronja amb xocolata
·       Mil fulls de pinya amb crema cremada
·       Mel i mató

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 25 de novembre del 2016

Menú del cap de setmana del 25 al 27 de novembre

Primers plats
·     Canelons de verdures
·     Amanida amb cruixent de pasta filo i vinagreta de mostassa
·     Espàrrecs verds amb pernil arrebossats

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, llom, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Blanc de reus
·       Crema de taronja sense llet ni sucre (estèvia)
·       Flamets de mató

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 18 de novembre del 2016

Menú del cap de setmana del 18 al 20 de novembre


Primers plats
·     Pissarra de formatges amb cap de senglar
·     Carpaccio de bacallà
·     Saltejat d’espàrrecs verds i rossinyols

Segons plats
·       Mandonguilles de senglar amb patates i pèsols
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, llom, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Tall de gelat amb crema
·       Pomes al forn amb suc de taronja i canyella
·       Mel i mató (conté llet)

-Tots els postres són casolans


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€