divendres, 8 de juliol del 2016

Menú del cap de setmana del 8 al 10 de juliol

   Primers plats
  • Tomàquet de l'hort amb anxoves i tonyina
  • Quirtx de carbassó amb ceba i formatge tendre (conté ou i llet)
  • amanida amb cogombre, formatge de cabra, pipes i sèsam caramel·lizat

 Segons plats
  • Brotxedes de gall dindi adobades amb patates al caliu
  • Mitjana de vedella amb salsa al pebre (conté farina i llet)
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
·         Flam casolà amb llet d'avena (conté ou)
·         Crema de taronja amb cacao sense llet ni sucre (conté ou i maizena)
·         Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)

divendres, 1 de juliol del 2016

Menú del cap de setmana del 1 al 3 de juliol

          Primers plats
  • Amanida amb fruita i vinagreta de síndria
  • Carpaccio de bacallà
  • Carbassó farcit de verdures i tonyina

 Segons plats
  • Botifarra esparracada gratinada amb all i oli (conté ou)
  • Llom farcit amb verdures a vapor
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
·         Flam de xocolata amb llet de soja i un tall de gelat de nata
·         Cons de crema pastissera (conté llet, ou, maizena)

·         Crep de xocolata i nata (conté llet i ou)

dijous, 23 de juny del 2016

Menú del cap de setmana del 23 al 25 de juny



          Primers plats
  • Brotxeta de verdura a la brasa amb sal negre
  • Amanida amb fruita, pipes i sèsam caramel·litzades
  • Tomàquets de l’hort amb tonyina, anxoves i formatge de rulo de cabra

 Segons plats
  • Llom farcit amb prunes acompanyat de patates al caliu
  • Gall d’indi amb ceba caramel·litzada
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
·         Pinya natural amb crema cremada
·         Suc de taronja amb gelat de vainilla
·         Crep de soja amb melmelada


  Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 17 de juny del 2016

Menú del cap de setmana del 17 al 19 de juny


          Primers plats
  • Carpaccio de bacallà
  • Amanida amb fruita i oli de menta
  • Pissarra de formatges de cabra i d’ovella

 Segons plats
  • Pollastre rostit amb ceba i herbes aromàtiques
  • Filet de vedella
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
·         Pastís de poma amb crema (conté llet, ou i maizena)
·         Púding de cafè amb xocolata (conté llet de soja)
·         Flam de mató (conté llet i ou)

  Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

divendres, 10 de juny del 2016

Menú del cap de setmana del 10 al 12 de juny


          Primers plats
  • Amanida de cigrons amb oli de menta (conté ou)
  • Carpaccio de pinya amb pernil
  • Amanida de formatges i pipes caramel·litzades (conté ou i fruits secs

 Segons plats
  • Botifarra esparracada amb all i oli gratinat (conté ou)
  • Mitjana de vedella a la brasa amb sal negre
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
·         Flamet (tocinet de cel)
·         Crep de soja
·         Trufes de xocolata casolanes


  Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

dissabte, 4 de juny del 2016

Menú del cap de setmana del 3 al 5 de juny

Primers plats
  • Amanida amb fruita i gelatina de nespra
  • Carpaccio de bacallà
  • Pissarra de formatges de cabra i d'ovella amb torrades (conté llet de cabra, ovella i farina)

 Segons plats
  • Mitjana de vedella amb salsa al pebre (conté llet)
  • Llom farcit de prunes amb acompanyament de verdures
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres

  • Flamets casolans amb nata (tocinet de cel)
  • Floreta de poma al forn amb crema pastissera (conté llet de soja, farinai ou)
  • Crema amb pinya cremada (conté llet, ou i maizena)

dissabte, 28 de maig del 2016

Menú del cap de setmana del 27 al 29 de maig

Primers plats
  • Amanida amb fruita i oli de menta
  • Quirtx de espinacs, carbassa i pinyons (conté farina, mantega i ou
  • Pissarra de formatges de cabra del Montseny (conté llet de cabra)

 Segons plats
  • Botifarra esparracada amb all i oli de pebre roig (conté ou)
  • Brotxetes de xai amb patates
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres

  • Sorbet de llimona casolà (conté llet)
  • Gelat de vainilla amb crema cremada (conté maizena, ou i llet)
  • Pastís de poma casolà (conté ou i farina)