divendres, 17 de juny del 2016
Menú del cap de setmana del 17 al 19 de juny
divendres, 10 de juny del 2016
Menú del cap de setmana del 10 al 12 de juny
Primers plats
- Amanida de cigrons amb oli de menta (conté ou)
- Carpaccio de pinya amb pernil
- Amanida de formatges i pipes caramel·litzades (conté ou i fruits secs
Segons plats
- Botifarra esparracada amb all i oli gratinat (conté
ou)
- Mitjana de vedella a la brasa amb sal negre
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
·
Flamet (tocinet de cel)
·
Crep de soja
·
Trufes de xocolata casolanes
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
dissabte, 4 de juny del 2016
Menú del cap de setmana del 3 al 5 de juny
Primers plats
- Amanida amb fruita i gelatina de nespra
- Carpaccio de bacallà
- Pissarra de formatges de cabra i d'ovella amb torrades (conté llet de cabra, ovella i farina)
Segons plats
- Mitjana de vedella amb salsa al pebre (conté llet)
- Llom farcit de prunes amb acompanyament de verdures
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
- Flamets casolans amb nata (tocinet de cel)
- Floreta de poma al forn amb crema pastissera (conté llet de soja, farinai ou)
- Crema amb pinya cremada (conté llet, ou i maizena)
dissabte, 28 de maig del 2016
Menú del cap de setmana del 27 al 29 de maig
Primers plats
- Amanida amb fruita i oli de menta
- Quirtx de espinacs, carbassa i pinyons (conté farina, mantega i ou
- Pissarra de formatges de cabra del Montseny (conté llet de cabra)
Segons plats
- Botifarra esparracada amb all i oli de pebre roig (conté ou)
- Brotxetes de xai amb patates
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
- Sorbet de llimona casolà (conté llet)
- Gelat de vainilla amb crema cremada (conté maizena, ou i llet)
- Pastís de poma casolà (conté ou i farina)
divendres, 20 de maig del 2016
Menú del cap de setmana del 20 al 22 de maig
Primers plats
- Cigrons estofats amb xipironets
- Amanida de formatge cruixent (conté ferina)
- Carpaccio de bacallà amb olivada
Segons plats
- Crep de vedella i verdures amb herbes aromàtiques (conté llet,ou i
farina)
- Timbal de gall d’indi amb ceba caramel·litzada
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
- Cons farcits de crema pastissera ``sense lactosa´´ (conté ou i maizena)
- Flamets ``tocinets de cel´´ (conté ou)
- Pastis casolà de formatge (conte ou, ferina i llet)
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
divendres, 13 de maig del 2016
Menú del cap de setmana del 13 al 15 de maig
Primers plats
- Espàrrecs amb pernil serrà arrebossats amb farina de cigrons (conté
ou)
- Faves a la Catalan
- Amanida amb formatge de cabra i sèsam
Segons plats
- Botifarra esparracada
amb salsa de ceps
- Mitjana de vedella (200gr) a la brasa amb acompanyament
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
- Crema de cafè (conté llet i ou)
- Flamets (tocinets de cel) (conté ou)
- Tall de gelat de vainilla amb crema cremada (conté llet, ou i maizena)
Pa, pa torrat,vi i aigua inclòs 18€
dissabte, 7 de maig del 2016
Menú del cap de setmana del 6 al 8 de maig
Primers plats
- Amanida amb fruita i formatge fel Montseny( conté llet)
- Crep de verdures i xampinyons (conté llet de soja, ou i maizena)
- Torrades amb escalivada i anxoves (conté farina)
Segons plats
- Botifarra
esparracada amb all i oli gratinat
- Mitjana de vedella amb patates a les fines herbes
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
- Sorbet casolà de llimona(conté ou i llet)
- Pinya amb crema cremada(conté ou, llet i maizena)
- Suc de taronja amb gelat de vainilla( conté llet i ou)
Pa, pa torrat,vi i aigua inclòs 18€
Subscriure's a:
Missatges (Atom)